Här fightas UFC-legendaren BJ Penn på en nattklubb – igen!

✅ Tidigare mästaren återigen i bråk utanför buren ✅ Se videon här!

Bj Penn verkar inte kunna hålla sig borta från trubbel. Efter att en video där UFC-legendaren fightas med en dörrvakt kommit till ytan för några månader sedan är det nu dags igen.

Läs mer: Här slåss UFC-legenden med en dörrvakt utanför strippklubben

En video som TMZ har laddat upp visar nämligen hur Penn sitter över en man och matar denne med flera slag i huvudet. Händelsen ska ha inträffat på en nattklubb på Hawaii, där Penn bor.

Se videon i spelaren ovan!

Bild från TMZ som ska visa Penn under samma kväll, med likadana kläder på som i videon där han syns fightas på en nattklubb.

Fightas fortfarande i UFC

Men det är inte bara utanför buren som den 40-årige Penn håller sig aktiv. Den tidigare UFC-mästaren bokades nyligen in till ett möte med veteranen Nik Lentz, men var och när är ännu inte bestämt.

Läs mer: Trots rekordsviten – BJ Penn på väg tillbaka för hatmöte

“The Prodigy” har sju (!) raka förluster i UFC, och vann sin senaste match i november 2010, då han knockade Matt Hughes.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara