Photo: The Iranian Hulk @sajadgharibiofficial Bare-knuckle Fighting Championship

BKFC skriver kontrakt med 175 kg stora “The Iranian Hulk”

✅ Instagramstjärnan Sajad Gharibi gör sin debut inom kort avslöjar Bare Knuckle Fighting Championship

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) har haft en hel del uppmärksammade matcher den senaste tiden, men deras senaste tillskott till organisationen kan komma att slå rekord.

I slutet av deras underkort till helgens BKFC 9 så utannanoserade dem nämligen att Instagram-stjärnan Sajad “Iranian Hulk” Gharibi kommeratt göra sin BKFC-debut i tidiga 2020.

Detta är inte första gången som “Iranian Hulk,” eller “Persian Hercules” har skapat internationella rubriker. I mitten av 2016 utannonserade den 175 kg tunga kroppsbyggaren att han skulle gå med i kampen mot ISIS, men nu har hans fokus istället riktats mot kampsport.

Sajad Gharibi är den senaste i raden av sociala medier-personligheter som uttryckt en önskan att tävla inom kampsport. Med tanke på den enorma tittarsuccé och uppmärksamhet som KSI vs. Logan Paul, och Martyn Ford har fått, så kan vi säkerligen förvänta oss mer av detsamma framöver.

Detta var vad BKFC’s VD David Feldman hade att säga om sitt senast nyförvärv:

“Den här killen kommer att göra sin Bare Knuckle Fighting Championship-debut i tidiga 2020,” kommenterade David Feldman.” Vi kommer att göra ett event som vi kallar ‘USA vs. Iran: World War III.’ [Sajad Gharibi] är bokstavligen vårt största nyförvärv någonsin. Men han kommer att behöva ta sig hit till Bare Knuckle Fighting Championship, och skapa sig ett hem, och vi förväntar oss riktigt riktigt stora saker från ‘The Iranian Hulk.’”

 

Här kan du se ett urval från Gharibis Instagram:

View this post on Instagram

What doesn't kill you, makes you stronger

A post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara