Blir returen av? Nate Diaz slår på nytt ned på UFC

✅ Diaz den yngre är på nytt i clinch med UFC ✅ Är inbokad att möta Dustin Poirier men matchen kan vara i fara

Det var många som glädjande möttes av beskedet att Nate Diaz var på väg tillbaka till oktagonen. Den populära fightern från Stockton har inte tävlat sedan hans två uppmärksammade matcher mot Conor McGregor i mars och augusti 2016 men för några dagar sedan kunde UFC bekräfta att de bokat in Diaz för ett stormöte mot topprankade Dustin Poirier. Det tog dock inte lång tid innan problemen började torna upp sig. Nu slår Diaz på nytt ned på UFC och det kan betyda att vi kanske inte får se honom återvända ändå.


Här stormar Nate Diaz av scen – när Khabib vs. McGregor annonseras!


UFC 230: Poirier vs. Diaz

Nate och hans äldre bror Nick Diaz har gjort sig ett namn som fighters som går sin egen väg. Det har gjort dem till fan-favoriter men har också skapat problem mellan dem och UFC. Nick har inte tävlat sedan 3,5 år medan Nate varit borta från oktagonen i snart två år.

Vid upprepade tillfällen så har bröderna varit öppna kritiker av UFC och det dröjde inte länge efter att Poirier vs. Diaz utannonserats innan Diaz hamnat i clinch med organisationen:

Diaz kritiserade bland annat UFC för hur dem behandlade honom i jämförelse med storstjärnor som McGregor. För några timmar sedan skrev han på nytt på sociala medier där han på nytt insinuerade att det var dålig stämning mellan honom och UFC:

“I can’t commit when they actin like shit….” skrev Diaz på sin Twitter


Det är omöjligt att veta vad detta kan komma att resultera i men enligt UFCs president Dana White så har han personligen inte haft någon kontakt med Diaz och planerar inte heller att ha det.

För närvarande så är han inbokad att möta Poirier den 3 november och fram till att något annat utannonseras så lever hoppet för Diaz fans för att få se honom återvända till oktagonen.

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...