Efter den blodiga kontroversen – Mike Perry är nu pappa!

✔ Perry: "pojken skrämde oss när han kom ut"

UFC-fighter Mike Perry lever minst sagt ett ohämmat liv, men det kan komma att förändras nu. Efter att laddat upp en blodig video som fick fansen att oroa sig för “Platinum” Perry så kommer nästa stora nyhet: han har blivit pappa.

Igår kunde Perry och hans fästmö Latory Gonzalez välkomna en liten pojke som kommer att heta Ocean. Enligt Perry så var dock inte förlossningen utan drama och han tackar bland annat personalen på Holtz Children’s Hospital för deras hjälp.

 – Tack så mycket till alla damer som hjälpte till på Holtz Children’s Hospital i Miami, skrev Perry. Pojken skrämde oss när han kom ut och inte ville ta sitt första andetag men tacka Gud för vår son!


Relaterat


Vad står näst för Mike Perry

Även “Platinum” Perrys UFC-karriär har varit fullt av höga toppar och djupa dalar. I juli meddelade UFC att de tänkte pausa Perrys karriär efter att en video visade hur han hamnat i ett våldsamt bråk på en restaurang.

Perry erkände ett alkoholmissbruk och UFC uppmanade honom till att genomgå en behandling för sina problem. I november återvände han till oktagonen och förlorade då ett enhälligt domslut mot Tim Means.

“Platinum” Perry har varvat förluster med vinster under de senaste åren och har endast vunnit tre av sina nio senaste matcher. Innan han blev far så pratade han dock om den positiva påverkan som Gonzalez haft på honom och hur han ser fram emot att bli pappa.

 – Jag vill dela med mig av vackra saker med världen, sa Perry. Jag är säker på att vår son kommer att bli en riktigt stilig liten djävul… Är bara glad att se vart livet tar oss och hur vi kommer ha kul tillsammans.

 

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara