BMF-mästaren avslöjar hur ryska fighters konfronterade rivalen i gymmet!

✔ "Han sa några grejer om Khabib Nurmagomedov..."

Jorge Masvidal har hävdat att ex-vännen och numera bittra rivalen Colby Covington konfronterades av ett gäng ryska fighters under sin tid på toppgymmet ATT – efter kommentarerna om Khabib Nurmagomedov!

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“Gamebred” Masvidal och “Chaos” Covington är tidigare rumskompisar, träningspartners och bästa vänner, men efter Covingtons pengadispyt med en gemensam coach gick vännerna skilda vägar.

Sedan dess har Covington tvingats lämna ATT, eftersom han hamnade i bråk med flertalet fighters och ställde till problem vid flera tillfällen. Masvidal är alltså inte den enda fighter som Covington gjort upprörd!

Nu detaljerar Masvidal en incident som ska ha inträffat på ATT efter att Covington förolämpat den forne lättviktsmästaren Khabib.

– Han sa några grejer om Khabib Nurmagomedov – vi har en massa ryssar här, gissa vad? Ryssarna fick in honom i badrummet eftersom han var i saunan, sade Masvidal. Det var typ fyra eller fem av dem, och de sa till honom, lyssna broder du kan inte säga sånt här. Han sa typ nej jag är ledsen, bad om ursäkt och så. Vid det laget var vi inte (på god fot) alls eftersom han redan lurat min coach så jag kände typ att jag hoppas att de fuckar upp honom, och om han tror att jag kommer hoppa in för något – det enda jag kommer hoppa in för är att sparka in tänderna på honom. Så jag hoppades att dessa ryssar skulle (döda honom) men han är en sån fegis, typ nej, nej, nej aldrig igen, bro. Jag försöker bara etablera mitt varumärke och mitt namn, och de sa typ “var inte respektlös mot Khabib.” De fick in honom i ett hörn och han fegade ur.

I intervjun detaljerar Masvidal dessutom hur relationen med Covington inleddes och vad som ledde till splittringen.

Covington har tidigare kallat Khabib för en “pussy”, eftersom han menar att Khabib inte vågade slåss i sin sanna viktklass, det vill säga weltervikt, för att han ville ha viktövertaget över sina motståndare. Han har även sagt att Khabib skulle få “bollar på sin panna” ifall han mötte Covington vid 170 lbs (ca 77 kg).

På helgens UFC 272 gör Masvidal och Covington äntligen upp i en laddad huvudmatch. Bägge fighters har två tidigare förluster mot den rådande welterviktsmästaren Kamaru Usman, men är ännu topprankade i weltervikt och detta blir således en avgörande match i en tämligen inaktiv viktklass.

Stjärnan Masvidal är tidigare “BMF-mästare” och stående är det han som har övertaget, men brottaren Covington kan dominera ifall han lyckas ta ner Masvidal till mattan. Det återstår att se vem som segrar på helgens storgala!

Vad tycker du om Colby Covingtons kommentarer om Khabib?

 


HETAST JUST NU


Speltips inför UFC 272: Masvidal vs. Covington!

Snart blir det dags för ännu en spännande storgala då ex-vännerna och numera bittra rivalerna Jorge Masvidal och Colby Covington möts på UFC 272.

Huvudmatchen kommer garanterat att bjuda på otrolig action, särskilt med tanke på den historia som bägge fighters delar.

“Chaos” Covington och “Gamebred” Masvidal är nämligen tidigare rumskompisar, träningspartners och vänner, men efter Covingtons dispyt med en gemensam coach splittrades vänskapen.

Masvidal är en suverän striker och stående har han definitivt övertaget, men Covington är en erfaren och skicklig brottare som kan få vemsomhelst ner till mattan.

Det som gör matchen särskilt spännande är hur bekanta dessa fighters är med varandra, då de tränat tillsammans i flera år. Denna hatmatch är en som du absolut inte får missa!

Nu kan du dessutom sätta guldkant på storgalan med vår samarbetspartner bet365.

Spana in oddsen för det laddade mötet här nedan och kika dessutom på vår oddsjämförelse för att hitta de grymmaste oddsen just nu!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

Svara