Bonusar: “Jacare” tar hem närmare 400 000 kr för sin TKO-vinst

✅ Frank Camacho tar hem sin tredje raka FOTN

Det blir ett extra tillskott i kassan för fyra fighters efter helgens UFC on FOX 27: Jacare vs. Brunson 2. En av dem är Ronaldo “Jacare” Souza som på nytt tog sig an Derek Brunson och än en gång lyckades avsluta amerikanen i första ronden. UFC valde att belöna “Jacare” med en Performance of the Night-bonus på $50,000 (ca. 394 000 kr).

Även Mirsad Bektic tog hem en Performance of the Night-utmärkelse då han avslutade Godofredo Pepey med ett hårt kroppslag som skickade brasilianaren till mattan. Bektic återvände därmed till vinstkolumnen efter den förödande förlusten mot Darren Elkins i mars.


UFC on FOX 27: Jacare vs. Brunson – Fullständiga resultat


Helgens Fight of the Night-bonus gick till welterviksmatchen mellan Drew Dober och Frank Camacho som bjöd på ett stående krig i tre ronder. Det blev till slut domarna som fick avgöra och de valde att ge vinsten till Dober via enhälligt domslut.

Det är Camachos tredje UFC-match och han har tagit hem lika många Fight of the Night-bonusar på $50,000 styck.

 

Vem tycker du mer förtjänade en bonus?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC on FOX 27

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...