Bossen avslöjar Khamzat Chimaevs unika position i UFC

✔ "Det är en sak som är säker"

Khamzat Chimaev är i en unik position i UFC.

LÄS MER: Varningen till Chimaev: “Då tar det slut på en sekund …”


I alla fall om man ska tro UFC-bossen Dana White, som menar att det är princip omöjligt att hitta en match åt den svenske supertalangen.

– Just nu är han den som är svårast att hitta en match åt, det är en sak som är säker, säger White till ESPN.

Han är den enda som vill möta Khamzat

UFC försöker just nu febrilt att hitta en lämplig motståndare till Khamzat för en huvudmatch den 19 december – och enligt White finns det bara en fajter som är villig att ta sig an svensken.

Det handlar om UFC-veteranen Neil Magny.

– Jag borde ha något åt Khamzat inom två dagar. Stor respekt till Neil Magny, han har sagt att han vill möta Chimaev, säger UFC-chefen.

Det är dock inte säkert att Khamzat ställs mot just Magny i december. Enligt Ariel Helwani har veteranen inte blivit erbjuden någon fight ännu.

– UFC letar fortfarande efter en motståndare åt Khamzat Chimaev. Vissa säger att det blir mot Neil Magny, som har erbjudit möta honom. Han sa till mig idag att han inte fått något officiellt erbjudande än, men att han antagligen skulle acceptera matchen, skriver Helwani.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara