Boxningslegendarens änka ryter ifrån: Han dog inte av vaccinet!

✔ Avfärdar bestämt konspirationsteorin

Förra helgen nåddes vi av det tragiska beskedet att boxningslegenden Marvin Hagler gått bort i en ålder av 66 år. Hagler var mellanviktsmästare mellan 1980 och 1987 och hann med tolv titelförsvar. Han har också den högsta andelen knockouter av alla obestridda mellanviktsmästare.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Eftersom Hagler avled oväntat utan att ha någon bekräftad sjukdom har det uppstått en konspirationsteori kring hans död som går ut på att han skulle ha dött som en följd av coronavaccinet.

Bakom ryktet står ingen mindre än Haglers före detta motståndare Thomas Hearns. Enligt siten Snopes skrev Hearns i ett borttaget Instagram-inlägg bland annat:

– En riktig krigare. Be för kungen och hans familj. Han är på intensiven efter effekterna av vaccinet! Han kommer bli bra men man kan använda den positiva energin och be för hans fullständiga tillfrisknande.

Haglers änka Kay Hagler svarade på påståendet via ett Facebookinlägg där han hon bland annat skrev,

– Jag var den enda personen hos [Hagler] fram tills hans sista minut och jag är den enda personen som vet hur saker gick till. Inte ens hans familj vet alla detaljer och jag accepterar INTE att få läsa några dumma kommentarer utan [att de] vet vad som hände. Helt säkert var det inte vaccinet som orsakade hans död. Min älskling somnade in i frid med hans sedvanliga leende. Nu är inte tiden att prata strunt.


HETAST JUST NU


Thomas Hearns ber om ursäkt

Efter Kays Facebookpost gjorde Hearns ett nytt Instagram-inlägg där han bad om ursäkt till Kay, dock utan att ta tillbaka sitt påstående. Istället skrev han bland annat,

– Betrakta det här som en ursäkt för alla negativa känslor som kom till liv. Högaktningsfullt, full av kärlek respekt och vänlighet, Thomas Hitman Hearns.

Var Hearns fick uppgiften ifrån är oklart.

Hearns och Hagler möttes i april 1985 om mellanviktsbältet. Hagler vann på teknisk knockout i tredje ronden. Vad som var Haglers egentliga dödsorsak är ännu inte fastslaget. I det tillkännagivande av hans bortgång som publicerades på hans hemsida stod det att det rörde sig om “naturliga orsaker”.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...