Brad Pickett återvänder till MMA under ACB London

✅ Den brittiske veteranen är nu klar för återkomst till MMA ✅Gick i pension efter knockoutförlust på hemmaplan

Det var i samband med en brutal knockoutförlust på UFC Fight Night 107 som de brittiske veteranbantamviktaren Brad “One Punch” Pickett (25-14) gick i pension. Det var hans tredje raka förlust, samt sjätte förlust på sju gångna matcher, och britten tackade för sig.

RELATERAT: 

Nu är pensionen över, och det är dags för en återkomst till buren under ACB 91 den elfte augusti i London. MMA Fighting kunde nyligen bekräfta med ACB, som nu dessutom officiellt annonserat bokningen, Picketts motståndare är dock inte fastställd ännu.

 

Besegrade “Mighty Mouse”

Pickett byggde upp sitt namn i Storbrittannien och Europa, främst i den brittiska organisationen Cage Rage, innan han tecknade kontrakt med WEC och blev där en av endast två fighters i historien som besegrade Demetrious “Mighty Mouse” Johnson – UFCs nuvarande flugviktsmästare samt en av de bästa genom tiderna.

I UFC blev det blandade resultat inledningsvis, med förluster mot respekterat motstånd som Eddie Wineland och Renan Barbao, samt segrar över Damacio Page och Yves Jabouin. Picketts sista år i UFC blev mindre lyckade, med endast en seger i hans sju sista matcher.

Britten hyllades länge som en av de mest underhållande i de lättare viktklasserna – i både vinst och förlust. Detta understyrks av faktumet att han vann fyra “Fight of the Night”-bonusar under sin tid med UFC.

Det är ännu oklart vem Pickett möter under sin återkomst, som sker de elfte augusti i London.

 

Kategorier
Brad PickettSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...