Bråk och skandalscener – Total kaos bryter ut på ryska MMA-galan

✔ Rivalerna står öga mot öga - då händer det otänkbara!

Det var inte mycket julefrid i Moskva igår natt. Den ryska MMA-galan AMC Fight Nights anordnade i torsdags organisationens sista evenemang – men de hade inte planerat för det kaos som sedan urartade.

När rivalerna Magomed Ismailov och Vladimir Mineev ställdes inför varandra för en staredown i samband med en framtida match gick saker överstyr. Herrarna började svinga mot varandra – varpå ett flertal personer från både i- och utanför buren sedan hoppar på Mineev i ett fullskaligt slagsmål. Den ryska MMA-galan avslutades därmed med kaos i buren, men absolut inte så som arrangörerna tänkt. Se videon nedan!


HETAST JUST NU


Prenumerera på vår svenska YouTube-kanal för alla senaste videos!

En av flera bråk i buren

Bråket på AMC Fight Nights är vedervärdigt, men knappast unikt.

I april 2010 höll Strikeforce en gala i Nashville, där Jake Shields och Dan Henderson möttes i huvudmatchen. Shields trotsade oddsen och lyckades besegra Henderson via domslut trots en tuff inledning på matchen. När Shields höll på att framföra sitt tacktal kom rivalen Jason “Mayhem” Miller fram för att be om en returmatch. Gilbert Melendez samt bröderna Nick och Nate Diaz, som var i Shields sällskap, flög sedan på “Mayhem”, som de ansåg uppträdde respektlöst.

Bråket på UFC 229 är dock troligtvis det mest välkända fallet av ett sådant slagsmål. Efter en hetsig och våldsam uppbyggnad till mötet mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor, segrade den förstnämnde via submission i den fjärde ronden. Det var dock heta känslor som hängde kvar efteråt, då Nurmagomedov gav sig på Dillon Danis i McGregors hörna.  Sedan hoppade Nurmagomedovs hörna in för att ge sig på McGregor i vad som blev ett ökänt och fördömt händelseförlopp.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: sebastia[email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...