Aung La NSang Brandon Vera
Foto: Stefan Romare / @stefanromaremma

Brandon Vera utmanar dubbelmÀstaren Aung La NSang

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Aung La NSang försvarade sin mellanviktstitel i söndags ✅ Utmanas nu av tungviktsmĂ€staren Brandon Vera om bĂ€ltet i lĂ€tt tungvikt

I söndags höll ONE Championship sitt största evenemang nĂ„gonsin med ONE: A New Era. I den delade huvudmatchen försvarade Aung La “The Burmese Python” NSang sin mellanviktstitel mot den japanske rivalen Ken Hasegawa.

Deras första möte var en av 2018:s bĂ€sta matcher, dĂ€r NSang vann via knockout i femte ronden. Inför matchen trodde dock “The Burmese Python” att vinsten skulle komma redan i den andra ronden.

Det var precis vad som hÀnde. NSang trÀffade Hasegawa med en klockren höger och följde sedan upp med slag, vilket tvingade domaren att bryta.

Foto: Stefan Romare / @stefanromaremma


Relaterat


Utmanas av tungviktsmÀstaren Brandon Vera

Efter matchen klev en vĂ€lkĂ€nd figur in i buren: forne UFC-fightern och regerande tungviktsmĂ€staren Brandon “The Truth” Vera. Vera gratulerade mĂ€staren för ett lyckat titelförsvar och önskade att fĂ„ chansen att utmana NSang om dennes titel i lĂ€tt tungvikt.

De tvÄ har lÀnge pratat om att fightas mot varandra men Vera har varit ovillig att gÄ ned en viktklass och utmana NSang. Nu ser det dock ut att hÀnda i oktober, dÄ ONE anordnar sitt andra event i Japan.

Vera spelar in nĂ„gra filmer i Filippinerna och rollen har tvingat “The Truth” att gĂ„ ned nĂ„gra kilo, vilket sammanfaller perfekt med ett titelmöte i lĂ€tt tungvikt (225 lbs/102.1 kg).

Vad tror ni om ett möte mellan Brandon Vera och Aung La NSang?

Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nytt

Stefan Romare Ă€r en skribent och reporter som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara