Aung La NSang Brandon Vera
Foto: Stefan Romare / @stefanromaremma

Brandon Vera utmanar dubbelmÀstaren Aung La NSang

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Aung La NSang försvarade sin mellanviktstitel i söndags ✅ Utmanas nu av tungviktsmĂ€staren Brandon Vera om bĂ€ltet i lĂ€tt tungvikt

I söndags höll ONE Championship sitt största evenemang nĂ„gonsin med ONE: A New Era. I den delade huvudmatchen försvarade Aung La “The Burmese Python” NSang sin mellanviktstitel mot den japanske rivalen Ken Hasegawa.

Deras första möte var en av 2018:s bĂ€sta matcher, dĂ€r NSang vann via knockout i femte ronden. Inför matchen trodde dock “The Burmese Python” att vinsten skulle komma redan i den andra ronden.

Det var precis vad som hÀnde. NSang trÀffade Hasegawa med en klockren höger och följde sedan upp med slag, vilket tvingade domaren att bryta.

Foto: Stefan Romare / @stefanromaremma


Relaterat


Utmanas av tungviktsmÀstaren Brandon Vera

Efter matchen klev en vĂ€lkĂ€nd figur in i buren: forne UFC-fightern och regerande tungviktsmĂ€staren Brandon “The Truth” Vera. Vera gratulerade mĂ€staren för ett lyckat titelförsvar och önskade att fĂ„ chansen att utmana NSang om dennes titel i lĂ€tt tungvikt.

De tvÄ har lÀnge pratat om att fightas mot varandra men Vera har varit ovillig att gÄ ned en viktklass och utmana NSang. Nu ser det dock ut att hÀnda i oktober, dÄ ONE anordnar sitt andra event i Japan.

Vera spelar in nĂ„gra filmer i Filippinerna och rollen har tvingat “The Truth” att gĂ„ ned nĂ„gra kilo, vilket sammanfaller perfekt med ett titelmöte i lĂ€tt tungvikt (225 lbs/102.1 kg).

Vad tror ni om ett möte mellan Brandon Vera och Aung La NSang?

Prenumerera pĂ„ MMAnytt Youtube ▶ för fler exklusiva MMA-videos đŸŽ„ pĂ„ svenska! Klicka hĂ€r: ▶
Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nytt

Stefan Romare Àr en skribent och reporter som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mÀstare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...