Brasilianska fightern arg över Colby Covingtons “motbjudande” sexkommentarer

✔ Polyana Viana ryter ifrån: "Jag tycker synd om de som måste bete sig så illa för att..."

Alla är inte lika genuina utåt som de är i privata sammanhang. Detta verkar den brasilianska flugviktaren Polyana Viana ha lärt sig efter att ha tränat tillsammans med kontroversiella Colby Covington.

Trots sina upprepade kontroversiella och ibland fördomsfyllda uttalanden lyckades Covington än en gång skapa rubriker förra veckan. Det var i samband med topprankade Leon Edwards match mot Belal Muhammad – som tog matchen på kort varsel.

Många undrade varför Covington inte tog matchen då det skulle kunna leda till en ny titelchans. Covington berättade då att anledningen var för att han var för upptagen med att ha samlag med sin lagkamrat Viana – som han tidigare hade lagt ut en bild på.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by colbycovington (@colbycovmma)

– Det fanns inte mycket snack [om en match mot Edwards]. Jag var djupt inne i Polyana Viana, så för att få mig att lämna soffan för en match på tre veckors notis mot någon Leon [Edwards] snubbe, det hade krävts ett högt pris, sa Colby Covington till Submission Radio om Polyana Viana. Alla kommer använda deras fantasi med det där. Jag hävdar inte att jag är hennes pojkvän, vad är grejen med titlar nuförtiden? Varför måste det finnas en titel? Varför kan två vuxna bara inte ha kul tillsammans?


HETAST JUST NU


Svaret: “Det är motbjudande”

Kort efter att Covington publicerade bilden på honom och Viana på sociala medier började rykten ta form. Många fans trodde att Covington och Viana hade börjat dejta. Brasilianskan försökte snabbt dementera dessa rykten och sade att de endast var vänner och träningskamrater – samt att hon redan hade en pojkvän.

Sedan cirkulerade Covingtons vulgära påstående vilket Viana tog till sociala medier för att bemöta och fördöma.

– Jag har aldrig gett utrymme för några slags kommentarer om eller dömande av mitt privatliv, skrev Viana (via Google Translate). Men det är inte upp till mig att döma personens attityd. Jag tycker synd om de som måste bete sig så illa för att marknadsföra sig själva. Det är motbjudande.

Det är knappast första gången Covington hamnat i blåsväder för kontroversiella uttalanden. Han har kallat anhängare till organisationen Black Lives Matter för “terrorister” samt kallat brasilianska MMA-fans för “vidriga djur”.

Sådana händelser har bland annat lett till att Reebok tagit avstånd och valt att sluta sponsra Covington. Hans senaste utspel lär knappast ge honom några nya brasilianska fans.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara