Brian Ortega: “Därför attackerade jag Park – inte ‘Korean Zombie'”

✔ Stjärnan talar ut om bråket med rapparen

Under helgens UFC 248: Adesanya vs. Romero fick fjäderviktaren Brian Ortega eskorteras ut ur arenan av säkerhetspersonal. Detta efter att han örfilat rapparen Jay Park, som även är översättare till “The Korean Zombie” Chan Sung Jung. Det var när Jung gick på toaletten som Ortega passade på.

Det var i början oklart varför Ortega attackerade Park, då han till synes bara översatt vad den koreanska stjärnan sagt. Nu berättar dock Ortega sin version – där Park framstår som anstiftare.

“Efter att Jay Park signat Korean Zombie till en management deal, där Park är SEO, började skitsnacket. När jag kom till Korea kom Jung fram till mig med en annan översättare och bad om ursäkt för skitsnacket – och sade att det var hans manager som ville hypa upp matchen” skrev Ortega på Twitter. Meddelandet har sedan dess tagits bort.”

“Jag godtog hans ursäkt och vi skakade hand. Kort därefter skadade jag mitt knä och fighten skrotades. För fyra veckor sedan var Jung och Park på Ariel Helwanis program och sade att jag duckade honom. Att ducka och vara skadad är två olika saker. Jag visste att det var Park som skrivit manuset och varnade honom att passa sig.”


Relaterat


Vad tycker du om Brian Ortegas beteende och anledning?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...