Efter storbråket: Brian Ortega vs. “Korean Zombie” bokas om

✔ Bekräftar: Gör upp om titelfight

Brian Ortega skulle ha mött Chan Sung Jung, även känd som “Korean Zombie”, i december förra året – men tvingades utgå från matchen p.g.a. en knäskada.

Läs mer: “The Korean Zombie” är URSINNIG – hotar Brian Ortega efter bråket

Men nu kommer mötet att bokas om. Det avslöjar UFC-presidenten Dana White för ESPN. Dessutom avslöjar han att vinnaren kommer att få nästa titelchans.

– Ortega och Korean Zombie kommer att fightas. Ni vet att jag kom ut och lovade att fighten mellan Ferguson och Gaethje skulle bli hur bra som helst? Samma sak gäller den här fighten, det finns inte en chans att den här fighten blir tråkig. Och den som vinner den här matchen kommer att få nästa chans på titeln, säger White.

Brian Ortega Korean Zombie UFC MMA bokas om

Från vänster “The Korean Zombie” Chan Sung Jung och Brian “T-city” Ortega. Foton: USA TODAY Sports

Slog till “Zombies” vän

Rivaliteten mellan de båda fjäderviktarna nådde oanade höjder i samband med UFC 248 tidigare under våren, då Ortega konfronterade och slog till Jungs vän och översättare, den populäre koreanske rapparen Jay Park.

Läs mer Brian Ortega: “Därför attackerade jag Park i stället för Korean Zombie”

– Du är en riktig fegis, för du slog en musiker och inte en fighter. Om du hade planerat att göra detta för att få chansen att slåss mot mig och använda mitt namn, för att ingen längre kommer ihåg dig, så grattis – du lyckades, sade “Korean Zombie” i samband med händelsen.

Det står ännu inte klart på vilken gala de båda kommer att ställas mot varandra.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara