Brock Lesnar ansöker om förlängning för behandling av dopinganklagelserna

Brock Lesnar har inte gjort några egna uttalanden om dopinganklagelserna sedan de offentliggjordes. Nu begär WWE-stjärnan en förlängning för hanterandet av fallet.

Brock Lesnar (6-3) testade positivt för dopingpreparat i samband med matchen mot Mark Hunt (12-11-1)UFC 200, som gick av stapeln den 9 juni på T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada.

MMAnytt har tidigare rapporterat om Lesnar och uppbyggandet av ett försvar som innefattar ögon- och fotmedicin som en möjlig bov i dramat.

Nu önskar Lesnar och hans team mer tid till att förbereda sig inför bemötandet av anklagelserna. Brett OkamotoESPN bröt nyheten på Twitter.

 

Lesnar och Jones representeras av samma advokat

Trots att det är två separata fall av dopinganklagelser verkar försvaren för båda slagskämparna ha stora likheter. Jon Jones (22-1), likt Lesnar, representeras av advokaten Howard Jacobs. Jacobs yrkar på att preparaten har intagits omedvetet, i både Lesnars och Jones’ fall.

Både Jon Jones och Brock Lesnar testade positivt för det otillåtna preparatet clomiphene. Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Både Jon Jones och Brock Lesnar testade positivt för det otillåtna preparatet clomiphene. Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

 

Enligt Bloodyelbow arbetar USADA med Lesnars team för att utföra tester av produkterna som misstänks innehålla de dopingpreparat som Lesnar testades positivt för. Resultaten väntas inte färdigställas tidigare än dagen innan förhöret, vilket sägs vara anledningen till att en förlängning förfrågats. Om det går igenom skjuts förhöret upp till den 15 december.

 

Foto: Vince Cachero

Kategorier
Brock LesnarNyheterSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...