Bryan Caraway förlorar jämnt domslut mot Cody Stamann i sin comeback

✅ "Mr. Wonderful" kammar hem sin största vinst hittills ✅ Besegrar topp 10-rankade Caraway

UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya är i full gång i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada och nyligen avgjordes galans andra match. Där fick vi se topp 10-rankade Bryan Caraway göra comeback till buren för att ta sig an talangen Cody Stamann i en bantamviktsdrabbning.

Det blev en tuff och jämn match, som mestadels utspelade sig ståendes då Stamann försvarade de allra flesta av Caraways nedtagningsförsök.

Cody Stamann. Foto via USA TODAY Sports

Den första ronden var en relativt tydlig rond för Caraway, medan Stamann kom tillbaka starkare och plockade hem den andra ronden. Allt avgjordes av rond tre, där Stamann gjorde mest inledningsvis innan Caraway avslutade starkt och dessutom var nära med en giljotin innan tiden tog slut.

I slutändan hade två av de tre domarna Stamann som vinnare.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Cody Stamann besegrade #7 Bryan Caraway via delat domslut (28-29, 29-28, 29-28).

Kategorier
Just nuSenaste NyttUFC 222

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah