UFC-veteranen Nicolas "Sharpshooter" Dalby går huvudmatch under kvällens Cage Warriors 93 i Göteborg. Foto: Mattias Persson/MMAnytt

Cage Warriors 93: Liveresultat och Play-by-play

Nu är det dags för den nordiska MMA-eliten att kliva in i buren på Cage Warriors 93! ✅Följ galan via Play-by-play här.

Ikväll håller Cage Warriors för första gången en gala på svensk mark när man intar Lisebergshallen i Göteborg! Denna artikel uppdateras löpande med liveresultat och Play-by-Play.

 

Förmatcher (17:50)


 

Lättvikt: Se Sahil Siraj vs. Simen Raa Stordrange No

Rond 1:

Kvällens första match är igång! Norrmannen springer in direkt och Siraj lägger några höga sparkar men får ingen riktigt ren träff. Siraj pressar Stordrange längs staketet och får in några träffar som golvar norrmannen, som dock snabbt är uppe. De möts i mitten igen och Siraj missar med några farliga krokar.

Norrmannen går för en nedtagning men Siraj bestraffar honom med slag. Svensken får sedan in en fet kroppsspark och pressar Stordrange mot staketet. De möts i mitten igen, och Siraj fortsätter lägga sparkar. Siraj får sedan ned Stordrange på golvet igen via ännu en fin krok. Norrmannen kommer upp igen, men när Stordrange flyger i marken på samma sätt för tredje gången har domare Marc Goddard sett nog.

Vinnare: Sahil Siraj via TKO (slag), rond 1

 

Lättvikt: Ir Saeed Ganji vs. Mohamed Habal Se

Rond 1:

De möts i mitten och Ganji börjar direkt cirkulera och fejkar en spinning kick. Habal lägger en legkick. Ganji fortsätter måtta sparkar, och får in en legkick. Habal får in en uppercut, och Ganji fortsätter få in en hög spark.

Habal får in några fina combos, men verkar ha träffat ögat och domaren gick emellan. Habal fortsätter sedan jobba med combos, och Ganji får inte till några riktiga träffar – fram till han träffar en spinning backfist och får upp Habal mot buren, där han pressar honom med knän. Habal får dock till en fin uppercut och de rör sig till mitten igen och byter ut några slag.

Habal får till en rak höger som skakar Ganji, som backar undan mot staketet. Habal får in några till träffar och Ganji försöker kontra med en benspark. Ganji återhämtar sig, och avslutar ronden efter ännu en försök till en spinkick.

Rond 2:

Ganji får in några jabbar, och försöker sedan på sig en till spinning kick när Habal går in. Ganji får nästan in en sådan spark, men träffar bara Habals armar. Ganji går in med en högspark, och träffar sedan några slag innan Habal går in med en combo som sitter bra. Habal fortsätter jobba med sina kombinationer, och även Ganji försöker med några kombinationer, dock något för långsamt för att få in några allvarliga träffar.

Habal får in några kroppsslag. Ganji försöker med en spinning backfist igen men får inte in den, och börjar lägga några bensparkar men straffas av Habal som får in några slag. Habal kontrar ännu en hög spark från Ganji. Ganji fortsätter med sina höga sparkar och träffar några. Till sist får Ganji in en spinning kick på Habal, som fångar benet och direkt går för en nedtagning.

Ganji pressar dock i stället upp honom mot staketet och får in bland annat ett knä i huvudet innan ronden avslutas.

Rond 3:

Ganji fortsätter med höga sparkar, och Habal går för en double leg-nedtagning som han kämpar hårt med – Habal hamnar i stället till sist i en giljotin som sitter stenhårt, och där är det över.

Vinnare: Saeed Ganji via submission (giljotin), 0:40 i rond 3 

 

Underkort (18:30)


 

Lätt tungvikt: Lt Modestas Bukauskas vs. Kristian Lapsley No

Rond 1:

De möts på mitten och Bukauskas lägger direkt några hårda sparkar som träffar Lapsley. Bukauskas försöker få in en switchkick som inte träffar, men han får sedan i stället in en spinning back kick som träffar norrmannen i bröstet. Bukauskas svingar hårt och norrmannen går för en nedtagning men blir kontrad och hamnar underst.

Bukauskas dominerar på marken och Lapsley försöker värja sig men Bukauskas får in mycket ground and pound och får in i mount för att sedan ta Lapsleys rygg. Bukauskas får sedan in en rear naked som ser ut att sitta riktigt fint, men Lapsley överlever ett bra tag innan domaren går emellan och stoppar.

Vinnare: Modestas Bukauskas via submission (rear-naked choke), 2:35 i rond 1

 

Weltervikt: Se Per Franklin vs. Orlando D’Ambrosio It

Rond 1:

Italienaren får in en kombination direkt, Franklin backar undan men kommer tillbaka mot D’Ambrosio, som cirkulerar undan. Franklin får in två legkicks varav den andra låter fint. Även D’Ambrosio försöker sig på en legkick. D’Ambrosio fortsätter cirkulera, och Franklin följer tålmodigt efter. Franklin får in en höger, och D’Ambrosio försöker sig på en spinning kick direkt efter men missar.

Franklin får in några slag men inga ordentliga träffar. D’Ambrosio cirkulerar och försöker på sig lite sparkar, och får sedan in några. Franklin jagar fatt på D’Ambrosio och får in några slag. Italienaren kontrar med ett knä som sitter bra, men Franklin får ned honom på marken där han nu pressar honom mot buren. Franklin matar ground and pound och får in några bra träffar, men italienaren försvarar sig ganska väl och ronden rinner lite ut i sanden för Franklin.

Rond 2:

Franklin försöker få in en hög spark, men missar. D’Ambrosio fortsätter cirkulera och får in en bra träff när Franklin rör sig mot honom. Matchbilden ser fortsatt likadan ut fram tills Goddard stoppar Italienaren för en passivitetsvarning. Matchen är igång igen och Franklin får återigen ner D’Ambrosio på marken.

Franklin får inte in särskilt mycket bra ground and pound, så domare Marc Goddard väljer att resa dem båda igen. D’Ambrosio får in en bra kroppsspark men den fångas av Franklin som återigen får in en nedtagning. Återigen följer lite grappling tills domaren ställer upp dem igen.

D’Ambrosio slungar sig plötsligt fram och får in två knän, vilket får Franklin att gå för en nedtagning igen, men ronden avslutas med D’Ambrosio upptryckt mot buren, fortsatt stående.

Rond 3:

D’Ambrosio får in några slag, ständigt cirkulerande, och Franklin försöker få in en spark men misslyckas. D’Ambrosio får in en två fina bensparkar och sen en superman punch som inte träffar helt rent, men slutar i att han får upp Franklin mot burstaketet. De är i clinch, där italienaren är mest aktiv och han får in en hårt kroppsknä som låter i hela hallen på svensken.

Franklin får in ännu en nedtagning. Italienaren håller en giljotin men den verkar inte sitta särskilt hårt då han inte får något särskilt tryck. Franklin försöker komma loss med kroppsslag från ovan men domare Goddard säger till att han vill se mer action. Franklin jobbar med lite mer ground and pound, men får inte in några särskilda träffar, och domaren reser dem båda för den sista minuten.

D’Ambrosio får in en kombo. Franklin jagar och fångar en spark och tar ned italienaren och får in lite ground and pound innan matchen är över.

Vinnare: Per Franklin via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)

 

Weltervikt: No Thomas Robertsen vs. Saeed Yunesi De

Rond 1:

De möts i mitten och utbyter lite slag. Yunesi försöker sig på en hög spark som missas, och Robertsen tar vara på situationen och tar ner Yunesi på marken. Robertsen pressar från north south men ändrar till halvgard och tar sedan Yunesis rygg som han skickligt omvandlar till mount.

Yunesi försöker hålla ned Robertsen. Han tar sig ut, men Robertsen tar hans rygg igen och kontrollerar honom bra från ovan. Yunesi tar sig till staketet och tar sig upp, men Robertsen pressar honom fortsatt mot staketet. Norrmannen drar ned honom än en gång och hamnar direkt i mount där han får in några slag men blir nedhållen. Robertsen får in några armbågar från mount, tar Yunesis rygg återigen och stryper ut honom.

Vinnare: Thomas Robertsen via submission (rear naked choke), rond 1

 

Lättvikt: Gb Perry Goodwin vs. Rafael Macedo Br

Rond 1:

De båda inleder med att utbyta några sparkar som inte riktigt sitter. Båda får därefter in några rena träffar, Macedo ser nästan skakad ut men går för en takedown och får ner Goodwin. Engelsmannen kommer upp men blir upptryckt mot buren och får käka en rejäl armbåge från Macedo. Perry tar sig loss, och försöker få in några slag. De båda utbyter några träffar, men inga allvarliga.

Macedo får nästan ned Goodwin, som dock lyckas hålla sig uppe. Macedo träffar en benspark och går sedan för en single leg utan framsteg. Han äter i stället en låg spark från Goodwin och backar undan mot staketet. Goodwin får in några ordentliga träffar och skakar Macedo, som dock överlever stormen och försöker ge igen. Han går återigen för en single leg, som lyckas den här gången, trots att det såg ut att vara långt ifrån att han fick in den.

De scramblar och Macedo håller en stående giljotin för ett ögonblick men Goodwin tar sig ur. Goodwin kommer loss men käkar en rak höger. Engelsmannen kontrar dock med en hård benspark som fäller Macedo tillfälligt  innan ronden tar slut.

Rond 2:

Goodwin försöker med en spinning kick men missar. Goodwin får in ännu en låg spark, som Macedo inte ser ut att tycka om. Macedo missar precis med en snabb spinning backfist men när han sedan försöker spinna igen så träffas han rejält av en rak höger från Goodwin.

Goodwin får in ännu en vass benspark, och Macedo får in en egen kroppsspark. Goodwin pressar Macedo mot buren, men får inte ned honom trots försök. Macedo kommer loss men det är Godowin som sätter tempot just nu. Macedo får in en nedtagning, men Goodwin rör sig mot staketet. Dock lyckas han inte ta sig upp på ett tag och Macedo pressar honom med armbågar.

Till sist lyckas Goodwin ta sig upp men blir nedtagen igen. Goodwin försöker träffa armbågar underifrån och lyckas, men det är Macedo som har övertaget. Han håller Goodwin i en choke och byter till ett kimuraförsök som han släpper. Goodwin ger honom ännu mer utrymme att straffa honom på marken, och Macedo avslutar ronden i topp-position.

Rond 3:

Goodwin får in en kroppsspark, men benet fångas av Macedo som återigen tar ned honom i marken. Macedo pressar engelsmannen ovanifrån, och har tagit hans rygg mot buren. Engelsmannen försöker ta sig upp och lyckas.

De båda möts i mitten och Macedo får in en bra överhandshöger och några andra bra träffar. Macedo tajmar sedan in ännu en nedtagning när Goodwin går till attack, och tar återigen engelsmannens rygg. Återigen lyckas Goodwin dock ta sig upp med hjälp av buren – den här gången håller Macedo dock i hans rygg och får tillbaka honom ned på marken.

Macedo får ned Goodwin direkt efter att han tagit sig upp och fortsätter kontrollera honom. Engelsmannen tar sig upp men Macedo får ned honom IGEN, den här gången med en double leg. Goodwin avslutar med några vilda sparkar när han tar sig upp, men det återstår bara sekunder.

Vinnare: Rafael Macedo via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28)

 

Kvinnlig flugvikt: Se Cornelia Holm vs. Malin Hermansson Se

Rond 1:

Holm öppnar med en spark, Hermansson kontrar med några slag och Holm trycker upp Hermansson mot staketet och träffar med knän, både mot Hermanssons ben och kropp. Holm fortsätter straffa Hermansson med en hel del knän, och Hermansson har det svårt att ta sig ur positionen.

Holm fortsätter kontrollera clinchen, men Hermansson tar sig till sist ur. Holm lägger en combo och missar en benspark. Hermansson kontrar med en combo när Holm går in, för att sedan hoppa undan smidigt när Holm försöker jaga henne.

Hermansson träffar en till combo och ett antal fler slag när Holm rör sig mot henne för en attack. Holm får tag i Hermansson och trycker återigen upp henne mot staketet där hon attackerar med knän. Holm får tag i Hermansson och lyfter upp henne, men det slutar med att Hermansson hamnar på topp. Holm kommer upp och trycker upp Hermansson mot staketet, och Hermansson håller henne tillfälligt i en stående giljotin innan ronden avslutas.

Rond 2:

Hermansson får direkt in en rak höger och arbetar bra med sin jabb. Hermansson kontrar Holm som försöker komma in nära. Hermansson imponerar med sin standup och använder sin reach på ett riktigt bra sätt.

Holm rör sig in mot Hermansson, och får nästan in en huvudspark på Hermansson som precis kommer undan. Hermansson straffar Holm varje gång hon försöker komma för nära henne, med fina träffar. Hermansson får in ett fint kroppsslag, varpå Holm får tag i henne och försöker få in en clinch, men Hermansson är snabbt ute.

Holm får in en pushkick som inte riktigt träffar. Holm fortsätter försöka få till en clinch men Hermansson undviker denna ganska lätt vid det här laget. Nu får dock Holm upp henne mot buren och fortsätter arbeta med sina knän, med flera träffar på Hermansson lår. Cornelia fortsätter pressa Hermansson mot buren med knän. Till sist lyckas Hermansson ta sig ut och de båda möts i mitten igen. Holm får till sist in en nedtagning efter flera misslyckade försök, men hinner inte åstadkomma alltför mycket innan ronden är över. Hermansson slår till Holm en gång efter visslan ljudit, och varnas därför av domaren.

Rond 3:

De båda utbyter träffar, och Holm är den som är till synes mest tilltufsad efter de två första. Hermansson får in en bra höger-vänster. Holm missar en headkick som Hermansson fångar och hon får in några bra träffar innan de hamnar på marken där Holm tar topp-position.

Holm håller Hermansson i full gard och pressar henne mot marken. Holm går över till halv gard, får in lite ground and pound, och är nära på att ta Hermanssons rygg. Hermansson försöker därefter ta sig ur men det slutar med att Holm tar hennes rygg och sedan går över till mount. Hermansson försöker hålla ned henne men Holm får in hård ground and pound mot en Hermansson som nu inte har så mycket att säga till om – tills hon lyckas reversa positionen, precis innan matchen är över.

Vinnare: Malin Hermansson via delat domslut (29-28, 29-28, 28-29)

 

Weltervikt: Gb Jack Mason vs. Håkon Foss No

Rond 1:

Efter lite avvaktande lägger Foss några jobbar följt av en legkick. Mason försöker få tag i Foss, som straffar honom med några kombinationer. Foss får ut det bästa av utväxlingarna hittills, till publikens stora förtjusning.

Foss fortsätter träffa med bensparkar och får sedan in en hög spark följt av ett flygande knä som skakar Mason rejält. Det som följer är en kavalkad av haymakers från Håkan Foss mot en knappt försvarandes Mason, ända till domare Goddard sett nog och går emellan.

Vinnare: Håkon Foss via TKO (slag) rond 1

 

Huvudkort (20:55)


 

Tungvikt: Se Junior Karanta Fatty vs. Sofiane Boukichou Fr

Rond 1:

Matchen inleds väldigt avvaktande i mitten. Junior lägger den första jabben. Fransmannen cirkulerar och Karanta får in en ordentlig benspark. Matchen fortsätter i ett lugn tempo, men Karanta är den som försöker få till nåt, mest i form av jobbar. Karanta missar en rejäl högerkrok, och blir upptryckt mot staketet av Boukichou.

Karanta tar sig loss och de båda möts i mitten. Karanta missar en hård benspark, och får sedan in en. Karanta fortsätter jobba med legkicks mot en avvaktande Boukichou. Karanta missar en spark och Boukichou trycker återigen upp honom mot buren. Karanta är loss igen och får in några kroppsslag på fransmannen.

Karanta får in ännu en fin benspark. Fransmannen försöker sig på en nedtagning, men blir kontrad av Karanta som får in en hår uppercut och ett knä innan ronden tar slut med fransmannen pressandes honom mot buren.

Rond 2:

Karanta inleder med en benspark som knappt träffar Boukichou. Fransmannen misslyckas med en takedown, får ner Karanta på andra försöket men träffas av en bra combo på köpet, och Karanta tar sig snabbt upp igen.

Ungefär en halv minut går med Boukichou pressandes karanta mot burstaketet. Han får nästan tag i Karantas rygg, men han lyckas vända  och får tag i en giljotin som ser ut att sitta riktigt hårt. När Karanta sedan släpper taget och börjar med ground and pound träffar han Boukichou i bakhuvudet – domaren går emellan, och fastän det såg oavsiktligt ut väljer Marc Goddard att ta en poäng från svensken!

Matchen startar igen och Boukichou jagar efter Karanta och får in ett bra kroppsslag men kontras av en rejäl uppercut från svensken. Fransmannen skakas och tvingas trycka upp Karanta mot buren. Han får upp svensken och slammar ner honom, men Karanta är snabbt uppe igen och pressas mot buren av Boukichou.

Efter en stund av inaktivitet går domaren emellan och de börjar om i mitten. Karanta ser något trött ut, men lyckas stoppa en takedown från Boukichou och håller topp-position de sista sekunderna. Karanta förlorade alltså en poäng på grund av ett slag i bakhuvudet på Boukichou, något som är väl värt att minnas ifall det skulle gå till domslut.

Rond 3:

Boukichou får ner Karanta på marken ganska omgående, och kontrollerar svensken ovanifrån. Karanta försöker förgäves ta sig loss, men fransmannen håller honom hårt och hivar ner ground and pound över en försvarslös Karanta, och Goddard går emellan och avslutar matchen.

Vinnare: Sofiane Boukichou via TKO (slag), rond 3

 

Lättvikt: Gb Jack Grant vs. Mehdi Dakaev Ru

Rond 1:

Grant försöker sig direkt några sparkar men träffar inte riktigt. Dakaev kastar sig över Grant och slungar ner honom på marken, men Grant kommer upp ganska omgående. Grant får in en fin jabb, som han följer upp med en legkick som inte riktigt sitter. Dakaev slungar sig in för en double leg direkt igen, och får ner Grant på marken men engelsmannen fhållet en body triangle som han släpper till fördel för en armbar, men de Dakaev scramblar och Grant får in en armtriangel som ser ut att sitta riktigt hårt. Dakaev håller dock ut länge och vägrar ge upp, och kommer till sist ut.

Grant kastar dock tillbaka honom ned på marken där han ligger och samlar sig ett tag innan han börjar arbeta med ground and pound. Dakaev håller dock ned honom ganska bra och Grant får svårt att uträtta något. Han lyckas dock komma in i halvgard som han börjar träffa armbågar ifrån. Ronden avslutas med Grant i topp-position.

Rond 2:

Grant försöker träffa med några höga sparkar men är en bit för långt ifrån. Dakaev missar precis en overhand. Grant träffar en legkick och missar en uppföljande kroppsspark. Dakaev missar ännu ett hårt överhandsslag.

Grant har Dakaev mot buren och plockar poäng, utan att Dakaev gör särskilt mycket. Grant träffar nästan med en switchkick, och träffar sedan knappt med en kropsspark. Engelsmannen stter därefter en klockren legkick innan Dakaev återigen dyker för en takedown som misslyckas. Dakaev får tag i Grants knä, men engelsmannen kontrar fint genom att hoppa upp och knäa honom med det andra knäet.

Dakaev trycker upp Grant mot buren men har det tufft. Grant får nästan tag i hans rygg, men hamnar underst på marken, dock i full gard. Där ligger de båda tills ronden tar slut.

Rond 3:

Grant får in några sparkar, men inget som får Dakaev att reagera nämnvärt. Dakaev skjuter återigen för en takedown, men det tar stopp vid staketet där Grant armbågar en Dakaev i ryggen. Dakaev släpper dock inte nedtagningen och får till sist ner engelsmannen mot burstaketet.

Grant lyckas dock skramla sig loss och hamnar överst, där han får håll om en armtriangel. Grant fortsätter försöker strypa ut Dakaev, men släpper sedan triangeln och får in några armbågar ovanifrån.

Grant attackerar med en kimura, men Dakaev håller ut med bara en minut kvar av ronden. Grant släpper även det submissionförsöket, och börjar i stället utdela ground and pound i form av armbågar. Dakaev försöker sig förgäves på ett benlås, men Grant klarar sig och utdelar ground and pound på Dakaev under matchens sista sekunder.

Vinnare: Jack Grant via enhälligt domslut (30-27, 30-26, 30-27)

 

Mellanvikt: Br Alan Carlos vs. Norman Paraisy Fr

Rond 1:

Paraisy får in en legkick och följer upp med en till. Carlos träffar Paraisy och trycker upp honom mot buren, men Paraisy tar sig loss och de båda möts i mitten igen. Paraisy halkar när han försöker sig på en hög spark, Carlos jagar men får inte in något nämnvärt.

Carlos träffar en fin pushkick när Paraisy rör sig mot honom. Paraisy missar en combo som han avslutar med en legkick som går in. Paraisy träffar ännu en fin legkick men Carlos kontrar med några fina slag. Efter lite avvaktande stormar Paraisy mot Carlos, men fransmannen tappar munskyddet och de båda möts i mitten igen.

Carlos missar en hård krok och får äta några slag från Paraisy som straff. Han fortsätter sedan pressa fransmannen, som cirkulerar längs burens staket. Carlos missar två slag och ronden är slut.

Rond 2:

Carlos får fort in en benspark och går in mot fransmannen som svarar med en egen benspark. Paraisy fortsätter jobba med legkicks och svingar några krokar som missar Carlos precis. Carlos får in ett fint slag, men Paraisy pressar honom mot buren och lägger en till ordentlig legkick. Carlos högra ben är väldigt svullet just nu.

Den här gången fångar Carlos fransmannens benspark och får ner honom på marken. Där får han in lite ground and pound innan Paraisy skakar sig loss och tar sig upp. Paraisy försöker komma in nära Carlos, som kontrar honom med ett slag. Carlos pressar Paraisy men de båda möts till slut i mitten. Nu är det i stället Paraisy som pressar och får in några träffar.Paraisy får sedan in en fin höger-vänster-combo innan Carlos lägger några kroppssparkar, som träffar, men inte helt perfekt.

Rond 3:

Carlos får in en legkick, Paraisy fintar och försöker komma nära, men Carlos hoppar undan. Carlos får in en rak höger, och Paraisy får in ännu några bensparkar. Paraisy försöker få in en combo men missar. Carlos träffar med en benspark som han följer upp med några fler slag och en uppercut.

Paraisy får fortsatt in flera bensparkar på Carlos sargade högerben. De båda utbyter slag och Carlos börjar jaga lite, men ingen ser ut att vara i riskzonen för ett avslut som det ser ut just nu med en minut kvar. Paraisy backar undan och Carlos får avlossa några sparkar och slag mot fransmannen mot buren. Carlos börjar därefter showa och håller sina händer bakom ryggen “McGregor-style”. Carlos jagar Paraisy under de sista 10 sekunderna, men får inte in något nämnvärt.

Vinnare: Alan Carlos via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28) 

 

Lättvikt: Dk Søren Bak vs. Alexander Jacobsen No

Rond 1:

Jacobsen börjar svinga direkt, och missar en hård krok vilket slutar i en nedtagning i Baks favör. Bak kontrollerar Jacobsen från side control, och kommer sedan in i halvgard och sedan mount. Han får in lite ground and pound, men Jacobsen håller ned honom och kommer till slut loss och upp på marken igen.

Jacobsen får in en combo i kroppen på Bak. Bak går för en nedtagning och Jacobsen försvrar sig mot staketet. Bak får ner honom, men Jacobsen är snabbt uppe mot burstaketet igen. De hamnar i clinch och båda utbyter knän. Jacobsen får in några slag och stoppar Bak när han försöker ta ned honom. Jacobsen vinner utbytena ståendes hittills. Bak lyckas fånga Jacobsen i en clinch och träffar med några knän, men Jacobsen trycker upp honom mot buren och får ned honom.

Jacobsen väljer sedan att ställa sig upp. De scramblar, men domaren stoppar efter att Jacobsen sparkat en liggande Bak, och läkaren ska komma in och ta sig en titt på dansken. Jacobsen förlorar en poäng p.g.a. regelbrottet. Bak får sedan in en hård höger innan ronden är över.

Rond 2:

De båda utbyter slag och Bak ser ut att träffa med en hård kombination. Bak börjar den andra ronden bäst ståendes. Bak försöker få ned Jacobsen på marken, men norrmannen försvarar sig bra mot staketet.

Jacobsen får nästan ned Bak, men de båda möts i mitten och fortsätter utbyta några slag. Jacobsen får in en bra höger, och pressar sedan upp dansken mot staketet. De clinchar, men ingen får in något riktigt av värde, och Jacobsen släpper clinchen och får in en snabb combo på Bak. Jacobsen får in en hård vänster, vilket får Bak att gå för en nedtagning. Dansken får också ner Jacobsen men fastnar i en giljotin, som han tar sig ur snabbt.

Bak lyckas få mount på Jacobsen, varpå han tar ryggen, och sen tillbaka i mount där han lyckas få i en armtriangel som sitter ordentligt. Domaren stoppar fighten.

Vinnare: Søren Bak via submission (armtriangel), rond 2

 

Weltervikt: Dk Nicolas Dalby vs. Carlo Pedersoli Jr. Us

Rond 1:

Dalby går in hårt med några kroppssparkar som sitter. Pedersoli lägger en spinning back kick men får ingen ren träff. Pedersoli får in en vänster som får Dalby att backa några meter. Pedersoli blockar en snabb headkick från Dalby. Pedersoli får in en hel del ståendes i början av ronden, men Dalby får tag i honom och pressar honom mot staketet.

Italienaren vrider sig loss. Dalby blir träffad av jabbar och slag men lyckas få ner Pedersoli i en hav sekund. De fortsätter ståendes, Dalby försöker med sparkar, men många fångas av Pedersoli. Dalby försöker sig med en nedtagning som nästan lyckas, men Pedersoli lyckas återhämta sig mot staketet.

Pedersoli träffar nästan med en ny spinning kick. Dalby har fått in flera kroppssparkar under ronden. Pedersoli försöker plötsligt få ner Dalby, men dansken klarar sig och återhämtar sig mot buren. Ronden slutar med ett slagutbyte i mitten.

Rond 2:

Ronden inleds med att Dalby får in några slag och en spark, Pedersoli svarar, men Dalby går för en takedown som misslyckas. Dalby trycker upp italienaren mot buren men han tar sig snabbt loss. Dalby får in en overhand och Pedersoli svarar med en höger-vänster.

Pedersoli får in en hård kroppsspark. De båda utbyter slag. Pedersoli går för en nedtagning och för nästan ned Dalby, som snabbt tar sig upp, bara för att bli nedtagen direkt igen. Pedersoli får nästan in en giljotin, men Dalby tar sig i stället upp. Dalby skickar iväg några kombinationer, och Pedersoli försöker svara med en superman punch som Dalby läser och kommer yndan utan problem.

Pedersoli får in en headkick och Dalby flyger i marken. Pedersoli kastar sig över honom, men Dalby lyckas återhämta sig mot väggen och sedermera ta sig upp igen. Pedersoli går för en single leg och tar nästan Dalbys rygg. Pedersoli försöker sig på ett benlås, men Dalby tar sig ur. Dalby tar sig sedan upp från marken, och sista 10 avslutas, smått otroligt nog, med en Dalby som pressar upp Pedersoli mot gallret.

Rond 3:

Dalby kastar sig genast över Pedersoli och skakar honom med ett kraftfullt slag. Dalby träffar sedan med en huvudspark, men italienaren återhämtar sig och de båda hamnar på marken, med Pedersoli högst upp.

Dalby lyckas dock vända på steken och ta sig upp, nu med Pedersoli mot gallret. Dalby lyckas nästan trippa Pedersoli, som är seg och håller sig kvar på fötterna. De möts i mitten igen och börjar utbyta slag. Dalby får tag i Pedersoli och trycker ned honom på marken där han hamnar i topp-position i halvgard. Dalby lyckas dela ut lite ground and pound, men italienaren vänder och hamnar högst. Dalby vänder igen och trycker upp Pedersoli mot staketet, fortfarande på marken.

Dalby fortsätter att pressa Pedersoli på marken under den sista minuten och lyckas ta sig till mount med bara 30 sekunder kvar. Pedersoli klarar att återvända till halvgard, och matchen tar slut utan att Dalby lyckas utdela någon ordentlig skada ovanifrån.

Vinnare: Carlo Pedersoli Jr. via delat domslut (29-27, 28-29, 29-28) 

Kolla in de fullständiga resultaten från lördagens gala i Göteborg HÄR.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Cage Warriors 93Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...