Bekräftat: Cain Velasquez återvänder mot Francis Ngannou – skriver på för flera matcher

✅ UFC-presidenten bekräftar Velasquez återkomst mot "The Predator" ✅ Då möts tungviktsjättarna

Tidigare under månaden ryktades det om att den tidigare tungviktsmästaren Cain Velasquez snart skulle göra comeback i UFC. Detta skulle ske mot den förre titelutmanaren Francis Ngannou på UFC:s debutgala på ESPN i januari.

Skriver på för fyra matcher

Nu rapporterar ESPN att UFC-presidenten Dana White har bekräftat matchningen. Däremot kommer den inte att ske på ESPN-galan som tidigare rapporterats, utan som huvudmatch på UFC Fight Night i Phoenix den 17 februari.

Vidare rapporterar ESPN:s Ariel Helwani att Velasquez, som tampats med en hel del skador på sistone, har skrivit på för fyra nya matcher i organisationen.

Höll titeln två gånger

Velasquez höll UFC:s tungviktsbälte under två perioder mellan 2011 och 2015, och lyckades försvara titeln två gånger. Efter att ha förlorat titeln mot Fabricio Werdum har Velasquez bara gått en match – detta då han besegrade Travis Browne UFC 200 under sommaren 2016.

Han får nu en ordentligt välkomnande tillbaka i form av Ngannou, som nyligen knockade Curtis Blaydes på nolltid. Den hårdslående kameruniern genomgick under året en rejäl formsvacka efter att ha förlorat ett titelmöte mot Stipe Miocic, men såg ut att vara tillbaka till sitt gamla jag i sitt senaste möte mot Blaydes.

Kategorier
Cain VelasquezSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...