Calvin Kattar bryter tystnaden med inspirerande inlägg – efter brutala förlusten!

✔ "En helvetes match!"

Världssexan Calvin Kattar förlorade en brutal och ensidig match när han i helgen tog sig an den före detta flugviktsmästaren Max Holloway. Trots att Kattar fick genomlida rekordmånga slag under matchen så stod han på fötterna efter de fem skoningslösa ronderna.

Kattars krigarhjärta har hyllats över hela världen men det är först nu som vi får höra från honom själv. I ett inlägg på sin Instagram säger Kattar att han vägrar ge upp och lovar att fortsätta framåt.

 – Framgång i livet kommer när du helt enkelt vägrar att ge upp, skrev Kattar. Mina mål är så pass starka att hinder, misslyckanden och förluster bara fungerar som motivation.

– Heder till Max för en helvetes match, han förtjänar all beröm. Jag är tacksam för mitt lags engagemang inför denna match. Nu går vi vidare till nästa. Det finns inget som kan stoppa en man som vägrar att sluta.

Kattars inspirerande inlägg är överöst med lyckönskningar och hyllningar från både fans och MMA-stjärnor.


HETAST JUST NU


Vad väntar Calvin Kattar?

Kattars tränare kunde avslöja att fjäderviktaren åkt på en bruten näsa och behövde sys med åtta stygn i huvudet efter matchen. Det står nu också klart att han kommer att bli avstängd från tävlan i 180 dagar, eller åtminstone tills han blivit godkänd av en läkare.

UFC-chefen Dana White var en av dem som insåg att matchen hade kunnat stoppas tidigare och såg till att Kattar fördes direkt till sjukhuset.

Innan helgens förlust hade Kattar två raka vinster mot Jeremy Stephens och Dan Ige. Det var Kattars tredje nederlag i UFC efter att även ha förlorat via enhälligt domslut mot Zabit Magomedsharipov och Renato Moicano.

När UFCs ranking uppdateras imorgon kommer Kattar säkerligen att tappa sin sjätteplats, men han har trots förlusten vunnit en hel del fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by calvinkattar (@calvinkattar)

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Calvin KattarSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...