Carla Esparza efter segern mot Alexa Grasso. Foton: Skärmdump/UFC

Fick öl hälld över sig – nu har Carla Esparza en önskan till UFC-fansen

✅ Vill se ändring efter publikens agerande

Publiken som var på plats i Mexico City under helgen för UFC Fight Night: Rodriguez vs Stephens visade sig inte från sin bästa sida.

Läs mer: Jeremy Stephens ögonskada – vill ha retur mot “El Pantera”

Galans huvudmatch mellan Jeremy Stephens och Yair Rodriguez fick ställas in efter bara sekunder p.g.a en ögonskada. Detta ledde till kaotiska scener, där Stephens och andra som befann sig i oktogonen fick ölmuggar och dylika föremål kastade över sig.

“Gjorde mig väldigt ledsen”

Men Stephens var tydligen inte den enda som fick öl kastad på sig. Carla Esparza, som tog hem en tuff match via domslut mot hemmafavoriten Alexa Grasso, berättar att även hon råkade ut för publikens ilska.

– Jag förstår att mexikanska fans är väldigt passionerade, och att de verkligen står bakom sina fighters. Det tråkiga var bara att det fanns några rötägg i publiken. När jag var på väg ut ur buren var det någon som hällde öl på mig. Det gjorde mig väldigt ledsen, eftersom man inte kan kontrollera domarna. Jag känner att jag vann matchen rättvist, och jag blev väldigt ledsen, säger Esparza efter matchen.

Läs också: Avslöjar – konfronterades av Carla Esparza efter UFC 214

“Cookie Monster” har nu en önskan till de fans som inte kan bete sig under UFC-galor:

– Jag hatar den sortens beteende. Det här är en sport. Vi går ut och ger allt. Vi jobbar så hårt inför de här matcherna. Jag önskar att vissa fans – inte alla förstås – kunde visa på mer respekt, avslutar Esparza.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara