Bantamviktaren ber om ursäkt efter “ytterst förnedrande” sexuella kommentarer

✔ Kommenterar UFC-kollegan: "Vidrigt!" ✔ UFC-kommentatorn Jon Anik: "borde finnas konsekvenser"

Casey Kenney förbereder sig just nu inför karriärens viktigaste match men har samtidigt lyckats hamnat i hetluften för sina sexuella kommentarer om UFC-kollegan Megan Anderson.

Både Kenney och Anderson är planerade att tävla under UFC 259 den 6 mars. Kenney står inför en bantamviktsdrabbning med ex-mästaren Dominick Cruz och Anderson kommer att utmana Amanda Nunes om fjäderviktsbältet.

Nunes vs Anderson är en av kvällens tre titelmatcher, och även resten av galan är full av spännande matcher. Nu har dock fokus kommit att skiftas från matcherna och istället på de kommentarer som Kenney sade under “The Timbo Sugarshow”.

Kenney gästade showen som leds av UFC-stjärnan Sean O’Malley och Tim Welch och fick då frågan om han skulle kunna tänka sig ha sex med UFC-kollegan.

 – Antagligen inte, sade Kenney med ett skratt. Hon är inte så… Jag menar, om det väl gäller och klockan är typ fem på morgonen. Hon är en “fem-på-morgonen-brud”. Om det bara var vi och vi hängde, då hade jag nog sagt: “skitsamma vi kör!”


HETAST JUST NU


Anderson om sexuella kommentaren: “vidrigt”

Det skulle inte ta lång tid innan klippet funnit sin väg till Anderson. Hon skrev ett inlägg där hon kallade Kenneys beteende för “förnedrande” och “vidrigt,” speciellt när de ska tävla under samma gala.

 – Jag antar att MMA är ett jobb där du offentligt kan prata om att ha sex med en kollega på ett förnedrande sätt utan konsekvenser, skrev Anderson.

– Detta är ett vidrigt beteende och det är beklagligt att han kommer att tävla på mitt matchkort i mars.

Kenney tog till Twitter för att kommentera Andersons inlägg och be om ursäkt.

 – Jag är ledsen att detta gjorde dig upprörd, skrev han. Jag kommer att vara mer försiktig med mina ord. Jag svarade bara på en fråga och tänkte att det hela var en skämtsak. Jag ser att jag gjorde fel och jag är ledsen. Lycka till med ditt träningsläger och din match.

UFC-kommentatorn Jon Anik kommenterade också Andersons inlägg och säger att sådant beteende borde ha konsekvenser.

 – Helt klart helt motbjudande, skrev Anik. Jag är verkligen ledsen att du behöver ta itu med sådant och det borde verkligen finnas konsekvenser för detta. Skamligt. Något positivt: jag ser verkligen fram emot din titelchans.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Megan AndersonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...