Cejudo skadad efter eldsvådan i Kalifornien – matchen mot Pettis i fara

Henry Cejudo hoppade från andra våningen för att fly undan eldstormen som svepte över Kalifornien under måndagen.

Under måndagen gick det varningar över stora delar av Kalifornien då en eldsvåda börjat sprida sig okontrollerat. Henry Cejudo var på ett olympiskt retreat på Mayacama Golf Club i Santa Rosa. Cejudo och atleter från andra sporter var i Santa Rosa för att gå på en välgörenhetsgala när larmet kom. Medan andra evakuerade, valde Cejudo istället att stanna på sitt rum på Fountaingrove Hill, vilket i slutändan kan ha kostat honom matchen mot Sergio Pettis.

Branden kom till slut så nära hotellet att Cejudo var tvungen att hoppa från balkongen på andra våningen och i landningen ska han enligt uppgifter ha skadat. Matheus Aquino som är manager åt några av Cejudos träningspartners, bekräftade händelsen via Twitter. Källor till MMAnytt bekräftade dock att foten inte var bruten utan bara brännskadad.

Enligt Luke Thomas från MMAfighting ska Cejudo eventuellt ha tappat bort sin olympiska guldmedalj, något som källor till MMAnytt kan bekräfta.

UFC 218 går av stapeln den andra december i Detroit och i huvudmatchen möts Max Holloway och Frankie Edgar i en match om fjäderviktstiteln. Det återstår att se om Cejudos fot hinner läka tills dess.

Kategorier
Henry CejudoSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...