Donald Cerrone Conor McGregor (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)
Donald Cerrone Conor McGregor (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)

Conor McGregor & Cowboy Cerrones vackra hyllningar – efter stormatchen

✅ Riktade strålkastarna mot samma kvinna: "Hon är fenomenal"

Conor McGregor och Donald Cerrone var de stora stjärnorna under UFC 246, men efter den korta matchen så valde båda att dela med sig av stora hyllningar till Jerry Cerrone, “Cowboys” mormor.

Efter att “The Notorious” fullkomligen kört över Cerrone så blev McGregor intervjuad av kommentatorn Joe Rogan.

Han pratade bland annat om de kreativa attackerna med axeln, sitt whiskey-märke Proper 12 och fortsatte sedan med att utmana bland annat BMF-mästaren Jorge Masvidal och welterviktsmästaren Kamaru Usman.

McGregor & Cerrones hyllningar

Under Cerrones intervju fick han en stor kram från sin mormor, men hon gav även “The Notorious” en stor kram – trots att han nyligen krossat hennes barnbarn.

Under sin presskonferens kom McGregor att bli tillfrågad om kramen och han valde att ge henne en vacker hyllning:

– Hon är fenomenal, den där damen, sade McGregor. Hon är där från den allra första matchen till den allra sista.

– Till och med efter matchen kom hon till mig och visade mig respekt. Jag gjorde detsamma och det var härligt att äntligen få träffa henne.

– Hon är en del av hela det här spelet, visst är hon? Donald har tävlat så mycket och den där damen är alltid där från början till slut.

– Vilken kvinna. Vilken man hon har uppfostrat. Jag är mycket mycket hedrad över att ha delat buren med Donald. Jag är väldigt stolt. Han är en bra man och han har bra människor vid sin sida. Massor av respekt.

“Cowboy” tog i sin tur till sociala medier för att tacka sin mormor och skrev en vacker hyllning till en dam som många MMA-fans numera har vant sig vid att se vid hans sida.

 – Mormor Cerrone!!! Kvinnan som lärde mig att vara en bra man, skrev Cerrone.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 246

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...