Charles Oliveira erbjuder sin hjälp – Svarar Darren Till efter bilderna!

✔ "Do Bronx" har inte gett upp hoppet på Till efter UFC Vegas 36!

I helgen gick UFC Vegas 36 av stapeln där vi fick se Darren Till ta sig an Derek Brunson under galans huvudmatch. Till har länge ansetts tillhöra toppen av mellanviktsdivisionen men med helgens resultat uppstår frågan hur mycket högre han kan klättra i sporten. Någon som inte har gett upp hoppet på honom är den nuvarande lättviktsmästaren Charles “Do Bronx” Oliveira.

Det blev en tung förlust för Till som nu bara har vunnit i en av sina fem senaste framträdanden i buren. Till gick ut på sociala medier efter nederlaget med symboliska bilder på två UFC-mästare som haft motgångar under sin karriär men tagit sig tillbaka till den absoluta toppen. Utöver en bild på “Do Bronx” kunde vi även se en bild på hans landsman Michael “The Count” Bisping när han får UFC-bältet runt om sig.

Bisping har haft en lång karriär inom UFC och det tog många matcher innan han fick chansen att tävla om bältet. Han ansågs länge av många vara den mest framgångsrika UFC-fightern som aldrig fått en chans att tävla om bältet. “The Count” debuterade för UFC under 2006 och det var inte först efter att han hoppade in som ersättare på kort notis mot den dåvarande mästaren Luke Rockhold i ett returmöte som ägde rum cirka tio år efteråt hans debut.

Returmötet avslutades i första ronden efter att Bisping fått in en rejäl smäll som fick Rockhold att backa bakåt som han sedan kunde följa upp med slag. Resultatet blev vinst via knockout och Bispings dröm om att få hålla i bältet blev sann!


HETAST JUST NU


Charles Oliveira öppen för att träna med Darren Till

Oliveira som även han haft svackor under sin karriär har tagit sig tillbaka och fick chansen att tävla om det vakanta lättviktsbältet på UFC 262 i maj detta år. “Do Bronx” segrade i andra ronden via TKO efter att ha uthärdat en mycket tuff första rond mot Michael Chandler. Nu bjuder han in Till till att träna med honom.

– Håll huvudet högt och ge aldrig upp, skrev Oliveira på Twitter. Gud vet allt. Återvänd hem, ta dig tillbaka till gymmet, träna och dedikera dig själv.

– “Hey Darren Till, we’re here my ma”. Om du behöver vår hjälp så låt oss träna tillsammans!

 

Tror du Till tar vara på erbjudandet från Oliveira?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Charles OliveiraNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...