Charles Oliveira förutspår att han vinner titeln – på ett oväntat sätt!

✔ "Kommer inte springa iväg som Hooker gjorde"

UFC:s lättviktare Charles “Do Bronx” Oliveira är självsäker på att han kommer gå hem som segrare efter sin uppkommande titelmatch på UFC 262 den 15 maj.

Strax efter att UFC-chefen Dana White bekräftat Khabib Nurmagomedovs pension, gick UFC ut med att Oliveira kommer möta Michael “Iron” Chandler i en titelmatch där de gör upp om vem som kommer vinna lättviktsbältet!

“Do Bronx” tänker inte kliva tillbaka i buren och tillåta Chandler att diktera fajten likt hans match mot Dan Hooker. Oliveira räknar också med att chansen finns att Chandler kommer försöka ta ner honom på mattan, men ser inte det som något problem.

– Om Chandler tar ner mig så gör han mig en tjänst. Jag tror att han kommer försöka hålla matchen ståendes och försöka upprepa det han gjorde mot Hooker. Men om Chandler har ett bra slag som kan avgöra så har jag många fler kombinationer.

– Dessutom så kommer jag inte springa iväg från honom som Hooker gjorde. Jag kommer göra motsatsen och för varje gång Chandler försöker med något så kommer jag ha en starkare respons.

– Givetvis förtjänar han beröm över sin debut. Men jag tror att om Hooker inte fokuserade på att snacka illa om mig hela veckan inför matchen så hade han presterat bättre, tillägger Oliveira.


HETAST JUST NU


Charles Oliveira förutspår ett oväntat avslut!

Oliveira tror inte “Iron” kommer försöka ta ner honom och planerar istället att själv vara den som tar matchen till mattan. I sin senaste fajt mot Tony Ferguson fann han stor framgång i sin brottning som säkrade segern.

– Jag har utvecklat min brottning mycket. Om du kollar på mina senaste matcher så har jag tagit ner alla mina motståndare och jag kommer fokusera på den disciplinen mot Chandler.

Trots att Oliveira är en erkänd grappler förutspår han att matchen kommer att avgöras via knockout.

– Chandler går alltid fullt ut, jag kommer kontra och fånga honom med ett slag!

Oliveira går in i matchen mot “Iron” med en imponerade segersvit på åtta matcher i rad. Chandler debuterade i UFC i början av året och hade en sensationell första match där han besegrade Hooker.

 

Hur avgörs matchen mellan Oliveira och Chandler?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Charles OliveiraMichael ChandlerNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...