Charles Oliveira om Poirier vs. McGregor 3: “Inget avgjordes!”

✔ "Vi kan aldrig säga att Poirier skulle vinna i den andra ronden"

UFC:s lättviktsmästare Charles Oliveira tycker inte att vi kan utesluta att Conor McGregor hade en chans att göra comeback i huvudmatchen på UFC 264 mot Dustin “The Diamond” Poirier om han inte skadat sig.

Trilogimatchen avbröts efter att McGregor drabbades av ett brutet skenben i slutet av den första ronden. Innan avbrottet hade Poirier börjat hittat sin rytm och tagit kontrollen i matchen. Han använde sig bland annat av våldsam ground & pound som resulterade i att två av domarna poängsatte den första ronden till 10-8 i Poiriers favör.

Men bara för att Poirier fick det bättre av McGregor i första ronden betyder det inte att resten av matchen skulle ha fortsatt på samma sätt menar Oliveira. I en nyligen genomförd intervju med nyhetssidan “Super Lutas” gav lättviktsmästaren sin syn på det hela.

– Vi kan aldrig säga att Poirier skulle vinna i den andra ronden, inget avgjordes sade Oliveira. Det är oförutsägbart. Men han ska gratuleras, det visar hur mycket Poirier har utvecklats. Han har ett bra sinne och förtjänar all respekt i världen för den person han är!


HETAST JUST NU


Charles Oliveira håller inte med kritiken McGregor har fått

Oliveira kommenterade även på den kritik som McGregor fått ta emot efter nederlaget mot Poirier. McGregors sätt att sälja matchen är att prata trash talk och ta sig in i huvudet på sina motståndare.

Inför trilogimötet mot “The Diamond” tog han det till nya nivåer och drog bland annat in Poiries fru i sina uttalanden vilket bidrog till att många ansåg att McGregor förtjänade att förlora. Men enligt Oliveira är detta vad McGregor gör, och han delar inte samma uppfattning.

– Jag hörde många säga att han förtjänade att förlora på grund av det sätt som han marknadsförde matchen, men jag håller inte med, sade Oliveira. Jag blir upprörd över det. Folk älskar hur han säljer matchen men när han sedan förlorar blir han kritiserad.

 

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Charles OliveiraNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...