ONE-bossens fina gest – till den mobbade pojken i Australien

✔️ "Ge mig en kniv...vill hugga mig själv i hjärtat!"

Under veckan gick en video på en ung australiensisk pojke viral – av helt fel anledningar. Nioåriga Quaden Bayles har precis blivit upplockad av sin mamma efter skolan. I bilen sitter pojken och gråter och säger upprepade gånger att han vill dö.

Anledningen till pojkens tårar är mobbning. Pojken, som är kortväxt har under skoldagen bland annat kallats för dvärg och för mest korkad i klassen.

Videon uppmärksammades av ONE Championship-grundaren Chatri Sityodtong som tog kontakt med familjen och ville FaceTimea med pojken, för att visa hur mycket folk runt om i världen bryr sig om honom.

Men det slutade inte där. Sityodtong bestämde sig  att bjuda hela familjen på en resa till Singapore. Familjen ska där få chansen att gå på en ONE-gala och dessutom få en rundtur på Sityodtongs gym Evolve MMA.

På gymmet tränar storstjärnor som Demetrious Johnson, Miesha Tate, Georgio Petrosyan och många många fler.

Det har dessutom startats en GoFundMe för att låta pojken besöka Disneyland. I skrivande stund har det samlats in över 400 000 dollar (ca 3.8 miljoner kr). GoFundMe-sidan startades av komikern Brad Williams, som även han är kortväxt.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...