Dansken Christian Colombo är skadad – Chase Sherman hoppar in som ersättare

Danska Christian Colombo är skadad och kommer därmed inte att kunna möta Damian Grabowski som planerat. Det blir istället Chase Sherman som får ära att ta sig an polacken den 22 juli.

Det har varit en dålig dag för skandinavisk MMA.

Efter att rapporter om att Lina Länsberg inte längre kommer att delta under UFC Fight Night 113 i Skottland kommer det nu också nyheter om att dansken Christian Colombo är skadad.

“Godzilla” Colombo var inbokad för att möta Damian Grabowski under UFC on Fox 25 (också känt som UFC on Fox: Weidman vs. Gastelum) men nu blir det istället Chase Sherman som möter Grabowski den 22 juli.

Viktig match för båda

Sherman har minst sagt hamnat i rampljuset efter ett par hårda kamper i buren. I sitt senaste möte tog han sig an Rashad Coulter i ett fyrverkeri som slutade med en Fight of the Night-utmärkelse för de båda kämparna.

ANNONS

Sherman är nu 1-2 i sin UFC karriär medan Grabowski är 0-2 och desperat ute efter en vinst för att få behåll sitt kontrakt med organisationen.

 

Vem vinner matchen?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC on Fox 25

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara