Christian Colombo går i pension efter förlusten mot Nick Barnø

✅ Efter sin tredje raka förlust har nu den danska veteranen valt att lägga handskarna på hyllan

Tungviktsmötet mellan Christian Colombo och Nick Barnø ägde precis rum under Danish MMA Night i Köpenhamn, en tuff och jämn match som gick tiden ut. Efter att bägge vunnit varsin rond var den tredje ronden jämn, men i slutändan var det Barnø som tilldelades seger via domslut.

Efter matchen annonserade Colombo sin pension, och berättade i intervju med MMAnytt att han är klar med MMA, att det enda som hade lockat tillbaks honom skulle vara en match i UFC – vilket han inte ser som sannolikt.

Colombo debuterade år 2010 efter att ha tävlat i kickboxning, och byggde snabbt upp ett namn för sig själv inom europeisk MMA med segrar över bland andra Andreas Kraniotakes. Han tilldelades sedan UFC-kontrakt och debuterade mot syriern Jarjis Danho i Hamburg, i en tuff match som gick tiden ut och som poängdomarna dömde till oavgjort. Därefter förlorade Colombo två raka matcher mot Luis Henrique och Marcelo Golm – för att sedan bli släppt av UFC.

Colombo tackar alla sina fans som följt honom under sina år, och vi på MMAnytt tackar denna nordiska MMA-veteran för alla matcher.

Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...