Foto via UFC.com

Christian Colombo till MMAnytt: ”Jag har en ny motståndare på gång”

Det ser ut som att Christian Colombo fortfarande kommer att delta under UFC Fight Night 119 den 28 oktober. Till MMAnytt.se avslöjar den danska fightern vem han kan komma att möta istället för Carlos Felipe.

Christian Colombo må ha fått sin kommande match inställd men det kommer inte hindra honom från att delta under UFC Fight Night 119 den 28 oktober. Till MMAnytt.se säger ”Godzilla” Colombo att han redan har en ny motståndare på gång och att han är redo att jaga sin nästa vinst.

Tar sig an obesegrad motståndare

Enligt Colombo så är en match mot en annan brasilianare på gång: den obesegrade Marcelo Golm. 25-åriga Golm MMA-debuterade i 2015 och har sedan dess tagit hem fyra vinster, alla via TKO/KO.

Golm står för närvarande listad som klar för en match i helgen men ett samtal från UFC skulle säkerligen vara något som skulle få den unga fightern att se över sitt schema.

Ännu är inget klart men vi hoppas att vi får se ”Godzilla” tillbaka i buren, speciellt mot en farlig motståndare som kommer att ge honom en utmanande fight.

UFC har uttalat sig om Carlos Felipes positiva USADA-test och nu luftar även Colombo sina tankar om sin före detta motståndare:

Relaterad läsning:

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Christian ColomboSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...