CM Punk får sin UFC-förlust ogiltigförklarad – tre år senare!

✔ Mike Jackson testade positivt

Efter mer än tre år sedan sin sista match har nu Phil “CM Punk” Brooks fått sin förlust mot Mike Jackson ogiltigförklarad.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det var på UFC 255 i juni 2018 som CM Punk och Jackson möttes. Vid det läget hade bägge fighters ett matchfacit på 0-1 som MMA-proffs. Jackson dominerade matchen och vann ett solklart enhälligt domslut efter full tid.

Nyligen kunde MMA Junkie meddela att resultatet nu är ogiltigförklarat efter att Jackson testat positivt för marijuana i samband med matchen. Ändringen hade dock inte offentligt rapporterats förrän nu.

UFC 255 gick av stapeln i Chicago, Illinois. Delstatens idrottskommission har nolltolerans vad gäller marijuana, något som tydliggjordes för alla fighters inför galan.

– På grund av Illinois nolltoleranspolicy för marijuana rekommenderar vi att alla som medverkar under UFC 255-kortet upphör med bruk av marijuana från och med nu till slutet av eventet, stod det i ett meddelande från kommissionen till alla deltagande fighters.


HETAST JUST NU


Dana White hatade CM Punk vs Mike Jackson

CM Punk var en väldigt populär WWE-atlet vilket ledde till att han fick chans att tävla i UFC trots att han aldrig varit en legitim kampsportare tidigare. Jackson hade proffserfarenhet inom boxning och kickboxning men hade aldrig tävlat i MMA tidigare.

Både CM Punk och Jackson blev totalt överkörda av den unge talangen Mickey Gall i deras första UFC-matcher. När de sedan möttes blev matchen ensidig men samtidigt händelsefattig. CM Punk lyckades inte åstadkomma någonting offensivt och agerade slagpåse mot en konstigt passiv Jackson.

Fansen var extremt missnöjda med matchen som hamnade på huvudkortet tillsammans med fighters som Holly Holm, Rafael dos Anjos, Robert Whittaker och Yoel Romero. Den som var mest missnöjd kan dock ha varit UFC:s vd Dana White.

– Mike Jackson är jag inte alls nöjd med, sade White på presskonferensen efter UFC 255. Han betedde sig som en idiot i natt. Du får denna möjligheten att möta CM Punk och du gör bolo-slag mot kroppen från topp? Det såg aldrig ut som att han försökte avsluta matchen alls, eller hur? Det såg ut som att han kunde ha avslutat matchen flera gånger. Han försökte inte. Jag vet inte vad den killen sysslade med innan vi gav honom en chans men vad det än var så borde han gå tillbaka och fortsätta med det. Så som jag ser det har han 0-2 i matchfacit.

– Jag fick känslan av att han [Jackson] är en total jävla idiot och jag längtade efter att matchen skulle ta slut och jag ångrade att jag inte satte matchen på UFC Fight Pass [istället för pay-pre-view], sade White. Det är hur jag kände.

Även om resultatet ändrats så är CM Punk vs Mike Jackson knappast en match som fansen kommer minnas av bra anledningar.

 

 

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...