Foto via UFC.com

CM Punk kan ha fått ett datum för sin nästa UFC-match

✅ WWE-stjärnan kan gå sin nästa match i hemstaden ✅ Vem borde han möta?

UFC annonserade nyligen att de kommer att besöka Chicago med en PPV-gala den 9 juni och det verkar som att CM Punk är intresserad av att gå sin andra UFC-match i hemstaden.

Inga färdiga matcher

Än så länge har UFC 225 inga färdiga matcher men en fighter kom att skapa lite rabalder när han reagerade på UFCs inlägg om galan. Den före detta WWE-stjärnan CM Punk drog åt sig massor av uppmärksamhet när han postade ett kort inlägg:

Förlorade sin UFC-debut

Den 39-åriga CM Punk, vars riktiga namn är Phillip Brooks, skrev kontrakt med UFC i slutet av 2014 men det kom att dröja fram till september 2016 innan han gjorde sin debut.

Han är ett stort namn i USA på grund av sina glansdagar som en underhållare i WWE men han kom att kritiseras för att han landat ett UFC-kontrakt trots att han inte har någon erfarenhet inom kampsport, varken som amatör- eller professionell fighter.

Punk mötte Mickey Gall under UFC 203 men lyckades inte landa ett enda slag innan han blev nedtagen och sedermera avslutad av den betydligt yngre Gall.

Sedan dess har det varit relativt tyst kring Punk men de senaste månaderna har bland annat Dana White sagt att han tänker ge Punk ännu en chans att bevisa att han hör hemma i organisationen.

“I like that guy. He’s a good dude,” sade White om Punk. “He wants to give it another shot. I’m going to give it to him.”


 

Tycker du Punk förtjänar en andra chans?

 

Kategorier
CM PunkSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...