CM Punk påbörjar ett träningsläger inför nästa match

Vi kan komma att få se CM Punk tillbaka i buren inom kort. Hans tränare Duke Roufus säger att 38-åringen har påbörjat ett träningsläger.

Det ser ut som att vi kan komma att få se den före detta WWE-stjärnan CM Punk inom kort. 38-åringen, som egentligen heter Phillip Jack Brooks, har enligt tränaren Duke Roufus påbörjat ett träningsläger inför en kommande match.

Roufus är huvudtränare på RoufusSport MMA Academy och har förutom CM Punk även welterviktsmästaren Tyron Woodley och den före detta lättviktsmästaren Anthony “Showtime” Pettis under sina vingar.


Läs mer: UFN 120: Pettis vs. Poirier är färdigställt – Matchkortet ser underbart ut


“Punk” kommer dock från en helt annan bakgrund än Woodley och Pettis och blev starkt kritiserad av både fans och fighters när det stod klart att han skulle göra sin UFC-debut i september 2016.

38-åringen saknade tidigare kampsportserfarenhet och hade inte gått någon amatörmatch innan han klev in i buren för att möta Mickey Gall under UFC 203. Det tog dock inte lång tid innan “Punk” åkte ned på mattan och blev avslutad av Gall.


Läs mer: KLART: Mickey Gall återvänder till buren på UFC 217 i New York


Efteråt sade UFCs president Dana White att 38-åringen “antagligen inte” skulle tävla för organisationen igen men det kan snabbt ändras, speciellt med tanke på hur många fans som den tidigare WWE-stjärnan drar.

Det finns ett flertal galor kvar under 2017 som “Punk” skulle kunna delta under men troligast är UFC 218 och UFC 219 som går av stapeln den 2 december respektive 30 december.

 

Vem vill du se “Punk” möta?

 

Kategorier
CM PunkSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...