Cody Garbrandt siktar på match mot UFC-legendaren i april

✔ "Jag har inget emot killen, jag är bara..."

Den forne bantamviktsmästaren Cody Garbrandt är fortfarande ute efter en match mot den före detta fjäderviktsmästaren Jose Aldo.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det var tänkt att Garbrandt skulle flytta ner till flugvikt för att utmana Deiveson Figueiredo om titeln. Ex-bantamviktsmästaren tvingades dock dra sig ur på grund av komplikationer efter att ha testat positivt för covid 19.

Garbrandt ställde in siktet på Aldo därefter, och han är fast besluten om att möta den forne UFC-mästaren, något han tydliggjorde i en ny intervju.


HETAST JUST NU 


“Har inget emot killen, jag är bara…”

– Det är Jose Aldo, mannen, sa Garbrandt till TSNs Aaron Bronsteter. När han annonserade sin flytt till bantamviktsdivisionen… det är en stor fajt för mig. Jose Aldo är en legendar, eller hur?

– Jag har inget emot killen, jag är bara en tävlingsinriktad kille som vill möta de bästa och [Aldo] såg bra ut i sin senaste fajt. Det är en grym fajt som motiverar mig, jag behöver de matcherna som får mig att vilja arbeta extra.

Bronsteter förtydligade sedan efter intervjun att Garbrandt vill möta Aldo i april 2021.

Garbrandt inledde 2020 i ett utsatt läge, med tre raka, brutala knockoutförluster i bagaget. Han ställdes sedan mot högt rankade Raphael AssuncaoUFC 250 förra sommaren och återvände till vinstkolumnen med en storslagen knockoutvinst. Det var Garbrandts första vinst sedan 2016, när han besegrade Dominick Cruz för att vinna titeln.

Aldo hade också hamnat i en tung svacka inför sin senaste match, med tre raka nederlag i ryggen. Alla förluster skedde mot nuvarande UFC-mästare eller elitfighters, men det var onekligen den sämsta perioden i Aldos karriär rent resultatmässigt.

I december 2020 ställdes Aldo mot Marlon Vera och utnämndes till segrare via domslut efter tre ronder.

 

Vill du se Cody Garbrandt vs Jose Aldo?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Cody GarbrandtSenaste Nytt

Svara