Cody Garbrandt och hans team sätter siktet på ex-mästaren Jose Aldo

✔ "No Love" Garbrandt missar nästa chans att slåss om flugviktsbältet

Cody Garbrandt var inbokad för ett möte mot flugviktsmästaren Deiveson Figueiredo men en rad missöden satte stopp för planerna.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

Figueiredo kom istället att ta sig an Alex Perez och tre veckor senare Brandon Moreno. Medan Figueiredo utan problem besegrade Perez via submission i första ronden så skulle matchen mot Moreno att bli hans svåraste test som mästare.

Efter att ha bjudit på en stark Årets Fight-kandidat så dömde domarna slutligen matchen oavgjord. UFC-chefen Dana White sade att mötet kommer att bokas om på nytt efter att Figueiredo och Moreno återhämtat sig, vilket lämnar ex-mästaren “No Love” Garbrandt” utan danspartner.


HETAST JUST NU 


UFC: Cody Garbrandt vs Jose Aldo

Med flugviktstiteln tillfälligt ute ur bilden så säger nu Garbrandts manager Ali Abdelaziz att de har nya planer. Istället för Figueiredo så sätter de istället siktet på ett annat brasilianskt toppnamn, den före detta fjäderviktmästaren Jose Aldo.

 – Jag är intresserad av Cody Garbrandt vs. Jose Aldo i [bantamviktsklassen], sa Abdelaziz till MMA Junkie. Men om flugviktsmästaren är tillgänglig så står Cody på tur – utan tvekan, det är vad Dana White säger.

– Jag tror att Cody behöver en match för att få igång honom och jag tror att Jose Aldo kommer att göra just detta. Jag skulle tro att det blir en femrondare och huvudmatch. Varför inte?

Garbrandt har inte varit i buren sedan början av juni då han levererade en av årets bästa KO-vinster. Med tre raka förluster i bagaget så tog han sig an Raphael Assuncao och knockade honom i slutet av andra ronden.

Därefter följde en bicepsskada och covid-19, något som gjorde att Garbrandt inte kunde utmana Figueiredo om titeln. Trots alla besvär och motgångar så säger Abdelaziz att Garbrandt har det som krävs för att ta hem titeln – i två viktklasser!

 – En hälsosam och fokuserad Cody Garbrandt är en mycket farlig Cody Garbrandt, sade Abdelaziz. Jag tror att han kan besegra vem som helst under vilken kväll som helst, så länge han är frisk och fokuserad. Jag tror att han blir en mycket bra match för [flugvikts]mästaren. Jag tror att han kommer att knocka honom.

– Ser man till stilar så tror jag att Cody är en mycket farlig match även för (bantamviktsmästaren) Petr Yan. För att vara ärlig så tror jag att om Cody möter Aldo så vinner han. Sen kommer [Garbrandt] gå ner och utmana om [flugviktstiteln] och försöker sedan att bli dubbelmästare.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Cody GarbrandtSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55



Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...