Pedro Munhoz KNOCKAR Cody Garbrandt på UFC 235!

✅ Skrällen: Munhoz avslutar tidigare mästaren - efter GALET krig! ✅ Garbrandt knockad - för tredje gången i rad

Huvudkortet är igång på storgalan UFC 235: Jones vs. Smith i Las Vegas och alldeles nyss avgjordes ett spännande toppmöte i bantamvikt. Där fick vi se den tidigare mästaren Cody Garbrandt ta sig an topp 10-rankade Pedro Munhoz.

Inledningsvis kände de mest på varandra. Men då och då hettade det till rejält och i synnerhet mot slutet av den första ronden. Efter att ha skakat varandra bestämde de sig nämligen för att stå framför varandra och växla stenhårda slag – tills det att Garbrandt till slut gick ner i backen medvetslös med endast åtta sekunder kvar av ronden.

Pedro Munhoz vill ha en titelchans

Munhoz har nu vunnit tre raka matcher och sju av sina senaste åtta. I sin segerintervju med Joe Rogan bad han om en titelchans.

Garbrandt har å andra sidan förlorat tre matcher i rad – samtliga via T/KO. Innan dess var “No Love” obesegrad med elva raka segrar.

Officiellt resultat: #9 Pedro Munhoz besegrade #2 Cody Garbrandt via KO (slag) i rond 1 (4:52)

Kategorier
Senaste NyttUFC 235

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara