T.J. Dillashaw knockar Cody Garbrandt – Tar tillbaka bältet!

Ännu ett bälte har bytt ägare då det nu står klart att T.J. Dillashaw är divisionens nya mästare efter att ha knockat Cody Garbrandt.

UFC 217 fortsätter att leverera underbara matcher i toppklass och ännu en gång har ett bälte bytt ägare då T.J. Dillashaw knockar sin före detta lagkamrat Cody Garbrandt och tar tillbaka sitt bantamviktsbälte.

Garbrandt slog ned Dillashaw i slutet av den första ronden men i mitten av andra ronden så lyckades han träffa “No Love” Garbrandt ett flertal gånger. Det var dock en spark som blev början på slutet för Garbrandt. “No Love” åkte ned i mattan och Dillashaw följde upp med ett flertal slag innan domaren valde att stoppa matchen.

Det var Garbrandt första förlust i hans professionella karriär medan Dillashaw nu avancerar till tre raka och vill möta Dominick Cruz härnäst.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC 217

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...