Dana White och Colby Covington - Foto: Jerry Lai/Kamil Krzaczynski USA Today Sports

Colby Covingtons varning till UFC-bossen Dana White

✅ Skickar ett varningens finger till White inför UFC 245

Colby Covington är inte glad på Dana White. Inför titelmötet med Kamaru Usman i december har Covington visat att han fortfarande hyser agg mot White, efter dennes, och UFC:s taktiker vid förhandlingarna inför matchen.

Till slut blev matchen ändå av, men Covington gillade inte UFC:s slavliknande förhandlingstaktiker. Det är på grund av detta, och, enligt Covington, Whites konstanta lögner som gör att han inte tänker ta emot bältet från UFC-bossen.

I en intervju med Submission Radio varnar Covington White att om han försöker sig på att sätta på honom bältet efter att han har besegrat Usman, kan han förvänta sig en örfil – med mästarbältet.

– En sak är säker, Dana White kommer inte sätta på mig bältet, sade Covington.

– Om han försöker sätta på mig bältet kommer jag ta det från honom och örfila honom med det.

Dana White vill inte boka McGregor vs Edgar

Tidigare i veckan skickade Conor McGregor en utmaning till Frankie Edgar – och ville dessutom donera sin fight purse till välgörenhet. I en ny intervju med Dana White berättar bossen att matchen inte kommer att bli av.

Edgar var på gång att möta topprankade bantamviktaren Aljamain Sterling, innan Sterling blev skadad. Edgar, som är på upploppet av sin karriär, skulle enligt White istället fokusera på att ta hem ytterligare en titel.

Skulle Edgar ta hem bantamviktsbältet från Henry “Triple C” Cejudo skulle han bli den första någonsin att hålla bälten i både lättvikt och bantamvikt.

Nykomlingen fast för doping – stängs av ett år

Melissa Gatto skulle ha gjort sin UFC-debut i somras, men togs av okänd anledning bort från kortet. Nu har anledningen kommit fram – ett positivit dopingtest.

Gatto har testat positivt för Furosemide som fungerar som ett bantningsmedel och även kan användas för att maskera användningen av steroider. För övertrampet ger USADA henne en avstängning på ett år, retroaktivt från test-tillfället den femte juni.

Gatto är obesegrad i sin MMA-karriär med sex vinster och två oavgjorda.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...