Colby Covington Jorge Masvidal
Colby Covington och Jorge Masvidal - Foto: Kyle Terada/Steven Flynn USA Today Sports

Medan du sov: Colby Covington: “Jorge Masvidal är en lögnare”

✅ "Inte här för att skaffa vänner"

Det infekterade bråket mellan de före detta bästa vännerna Colby Covington och Jorge Masvidal fortsätter. Enligt Masvidal ska Covington ha struntat i att betala några av sina coacher, vilket “Gamebred” fann oacceptabelt.

I en nylig intervju med Covington dementerar han dock de uppgifterna – och menar att Masvidal desperat försöker hitta något att attackera honom för.

Under deras långa historia tillsammans säger Covington att Masvidal aldrig har vunnit en enda sekund, ens i sparring. Lögnerna om att han inte betalat sina coacher är något Masvidal tar upp endast för att han inte kan säga något negativt om hans fightingstil.

“Chaos” tycker det är tråkigt att Masvidal ska bete sig som ett barn, men förstår att det är en del av sporten. Vidare tror Covington att Masvidal vill använda den negativa publiciteten för att promota en fight mellan de två i framtiden.

– Jag är inte här för att skaffa vänner. Jag är här för pengar.

Jonas Bilharinho briljerar med otrolig knockout

Jonas Bilharinho togs för ett par år sedan in som sparringpartner till Jose Aldo när han förberedde sig inför hatmötet med Conor McGregor.

Bilharinho, som även kallas “Speed” hade inte fightats sedan en förlust under Jungle Fight 86 för över tre år sedan. Under natten var han tillbaka i buren mot Junior Duarte och påminde världen varför Aldo valde just honom.

Efter att ha träffat sin motståndare med en stenhård högerkrok och efterföljande ground and pound, där domaren lika väl kunde ha brytit, träffade han sin motståndare med ett klockrent flygande knä som fick Duarte att kollapsa på mattan.

Spana in avslutet nedan!

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...