Foto; Kamil Krzaczynski-USA Today Sports

Colby Covington sågar Jorge Masvidal – får svar direkt!

✅ "Street Jesus? Snarare Street Judas..."

I helgen ska en av UFC:s minst omtyckta fighters, Colby Covington få chansen att bli fullvärdig UFC-mästare. “Chaos” tar sig an nykrönte mästaren Kamaru Usman i huvudmatchen på UFC 245: Usman vs. Covington.

Det fullspäckade kortet har hela tre titelfighter där Max Holloway försvarar mot Alexander Volkanovski och Amanda Nunes försvarar bantamviktstiteln mot Germaine de Randamie.

Dessutom är Daniel “Kid Dynamite” Teymur tillbaka.

Inför galan har Covington gått ut och sågat före detta bäste vännen och BMF-mästaren Jorge Masvidal. Covington hånar bland annat Masvidals smeknamn “Street Jesus” och hoppas att de slipper slåss på en parkeringsplats.

Jorge Masvidal. Foto: Steve Flynn-USA TODAY Sports

– Det är en fight som verkligen intresserar mig. Jag hoppas att vi slåss i oktagonen och inte på en parkeringsplats, sade Covington till MMAFighting.

– Då slipper jag bli polisanmäld för misshandel och UFC tar hand om Jorges sjukhusräkningar.

Han fortsätter sedan att göra narr av Masvidals matchfacit. Det skulle han inte gjort.

“Kommer du ihåg när du fick sova på min soffa?”

Det dröjde inte länge innan “Gamebred” hängde ut Covington i en motattack. De två har ju som tidigare nämnt varit när vänner och Masvidal ska enligt egen utsago hjälpt Covington mycket i början av hans karriär.

På sociala medier har nu Masvidal hängt ut Covington och berättat om alla gånger han behövt rädda “Chaos” – och alla gånger han kommit gråtande till honom efter träningen.

– Kommer du ihåg när du fick sova hos mig, fick mat och kläder? Efter att de brasilianska brudarna hade dissat dig och du kom gråtande till mig, sade Masvidal.

– Eller när jag och Ike fick rädda dig från bråket på stranden? Har du glömt när du kom gråtande från träningen efter att ha fått stryk av [Gleison] Tibau och frågade om det var okej varar rädd, som en liten bitch?

Vidare avslöjar även Masvidal att Covingtons still är helt och hållet ett plagiat från en anställd på American Top Team – till och med citaten om oskulder och nördar kommer enligt Masvidal från just denne ATT-anställde.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara