Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Domarens svar till Colby Covington – efter påhoppet

✅ Utsattes för stenhård kritik - ger svar på tal ✅ "Jag är en människa"

Colby Covington förlorade helgens titelmatch mot Kamaru Usman via TKO i den femte ronden – men “Chaos” var långt ifrån nöjd med domaren Marc Goddards stopp av matchen.

Läs mer: UFC 245 med Daniel Teymur – Fullständiga Resultat

Colby Covington gick till hård attack mot Goddard efter mötet, och kallade honom bland annat för “fejk”, samtidigt som han menade att domaren “borde skämmas”.

“Jag är en människa”

Nu har Goddard svarat på Covingtons kommentarer – och det är tydligt att domaren inte har några avsikter att besvara det tuffa påhoppet med några egna förolämpningar (via Twitter):

– Råa känslor och de högsta av insatser, att fightas liknar inget annat på här på jorden. Jag respekterar varenda person jag står emellan, och kommer alltid att ge allt jag har. Jag är en människa. Tack till alla er som förstår vad jag har lagt ner för det här – det kommer jag alltid att fortsätta göra, skriver Marc Goddard.

 

Vad är era åsikter om Goddards stopp? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara