Här blir UFC-stjärnan uppringd av president Donald Trump – i livesändning!

✔ "Du gav mig drak-energi när du skakade min hand"

Topprankade mellanviktaren Colby Covington återvände till vinstkolumnen och blev efteråt hyllad av USA:s president Donald Trump.

Det var under sin intervjun med ESPN som “Chaos” Covington fick samtalet från Trump och sken upp.

 – Oh, presidenten ringer mig!

Covington satte sedan Trump på högtalare och fick beröm för sin vinst över ex-mästaren Tyron Woodley.

 – Du är en riktig duktig fighter, började Trump. Grattis! Jag ville kolla på matchen ikväll, du gjorde bra ifrån dig! Jag är stolt över dig.

Trump har starka kopplingar till UFC och är bland annat god vän med organisationens chef Dana White. För några dagar så höll Trump ett tal där han hyllade White och flera UFC-stjärnor, däribland Covington.

Under telefonsamtalet så hävdade UFC-stjärnan att hans möte med Trump givit honom energin han behövde för att ta hem vinsten.

 – Du gav mig drak-energi när du skakade min hand i söndags. Det hade gjort detsamma om King Kong varit framför mig, jag hade inte förlorat efter att ha skakat din hand.

Här kan du se hela från ESPN:


Relaterat


Vad står näst för Colby Covington?

Covington har kommit att bli en kontroversiell figur i organisationen. Med sin fräcka och aggressiva stil har han kommit röra upp känslor på flera håll. I buren har han dock nästan alltid lyckats styra skeppet i rätt riktning.

I december 2019 fick han chansen att utmana divisionsmästaren Kamaru Usman om bältet och bjöd på en imponerande insats, trots att han förlorade via TKO i sista ronden.

Usman kommer att möta Gilbert Burns härnäst så frågan är om Covington kommer att invänta resultatet eller möjligtvis ta sig an tredjerankade Leon Edwards, en av få toppfighters i toppskiktet av divisionen som inte är uppbokade.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Colby CovingtonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara