Colby Covington vill göra upp med Dustin Poirier: “Han och hans familj är skräp”

✔ Covington spyr galla på Poirier - vill ha hatmatchen härnäst! ✔ "Han och hans lilla unge som han använder som rekvisita"

Colby Covington kan vara en vinst ifrån att ha welterviktsbältet kring sin midja då han är inbokad att utmana om titeln. Den sjätte november kommer nämligen “Chaos” att få sin returmatch mot divisionsmästaren Kamaru Usman under UFC 268.

Trots detta så tar han också sikte på en hatmatch mot sin före detta lagkamrat, topprankade lättviktaren Dustin Poirier. I en intervju med Submission Radio luftade Covington sitt förakt för “The Diamond” Poirier.

Inte nog med det, mycket likt Conor McGregor så valde han att göra det personligt genom att dra in Poiriers familj.

 — Det finns bara en match att boka efter att jag fullständigt förstört Marty FakeNewsman (Kamaru Usman) och dumpat honom på huvudet […] på Madison Square Garden den sjätte november, sade Covington. Den enda matchen att boka är mellan mig och “Dustin ‘The Soy Boy’ Soyrier”.

— Han och hans familj är riktigt träskskräp från Louisiana. Han och hans lilla skamlösa fru. Han och hans lilla unge som han använder som rekvisita, som om han vore en familjeman. Han använder sin falska välgörenhet för att göra avskrivning för sitt företag. Han donerar verkligen inte pengar till barn och folk, han använder det bara som skatteavskrivning.

 HETAST JUST NU


UFC: Colby Covington vs Dustin Poirier?

Colby Covington och Dustin Poirier brukade vara lagkamrater på American Top Team, men det tog slut i fjol då “Chaos” lämnade gymmet. Sedan dess har Covington gått åt hårt mot sina före detta lagkamrater, och han verkar ha något extra emot Poirier.

— Han är falsk när kameran rullar, fortsatte Covington. Men han är en riktig skitstövel när kameran är avstängd. Jag har sett den där killen. Jag vet hur han är. Jag har sett hur han behandlar andra människor. Han är en skitstövel. Han är en skithög. Jag kommer avslöja honom. Han sa att (han skulle slå mig) när han såg mig nästa gång. Varför är han tyst nu? För han vet att jag kommer komma efter honom och han vet att han inte är en man som håller sitt ord.

— Han pratade om allt detta i media, “Åh, när jag ser Colby…” Jag har sett honom femtio gånger sedan dess och han sprang iväg direkt! Han tittade bort och gick förbi mig som den lilla bitch som han är. Så nu är jag Dustin ‘Doofus’ Soyriers pappa. Hans lilla skamlösa fru, Jolie, hans lilla rekvisita till familj. Det är den enda matchen att boka efter att jag förstört Marty FakeNewsman den sjätte november!

Poirier debuterade som fjäderviktare i UFC men kom att gå upp till lättvikt efter sin förlust mot McGregor i april 2015. Han har dock flörtat med idéen om att gå upp ytterligare en viktklass flera gånger.

Covington har i sin tur tävlat i weltervikt under hela sin karriär. Det skiljer dock inte mycket i storlek mellan dem nu, så ett möte i welterviktsklassen vore långt ifrån en omöjlighet. Skulle dessutom Poirier och Covington vinna titlar i sina respektive viktklasser vore det hela ännu mer intressant!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av colbycovington (@colbycovmma)

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Colby CovingtonDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...