Colby Covingtons grova hån mot Werdum: “Ditt smutsiga djur”

✅ Covington till grov attack mot tidigare mästaren efter positiva dopingtest ✅ "Är inte alls förvånad"

Alldeles nyligen fick vi reda på att den tidigare tungviktsmästaren Fabricio Werdum misstänks för doping efter att ha fastnat i en USADA-kontroll. För närvarande vet vi inte mycket mer än att Werdum ska ha testat positivt för ett förbjudet preparat i ett test utanför tävlan den 25 april.

Läs mer: Fabricio Werdum misstänks för doping

Det tog dock inte lång tid förrän toppwelterviktaren Colby Covington passade på att håna brassen genom ett inlägg på sitt Twitter-konto:

“Why am I not surprised that a slime bag like Fabricio Werdum is on the juice and pissed hot?! You do the crime you do the time, you filthy animal!” skriver Covington.

Kallade Brasilien för “soptipp”

Det här är inte första gången Covington ger sig på brasilianare med grova påhopp. Efter hans match mot Demian Maia i Brasilien gick han hårt åt publiken som buade ut honom, och kallade landet för en “soptipp” och dess invånare för “smutsiga djur”.

Relaterat: Covington släpper officiell “ursäkt” – Kallade fansen för “smutsiga djur”

Just dessa uttalanden fick Covington att hamna i onåd även hos Werdum – bara veckor efter händelsen attackerades han av “Vai Cavalo” och fick en boomerang kastad på sig.

Kategorier
Fabricio WerdumSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara