Combate Global med Camila Rivarola – Matchkort, svenska tider och info!

✔ Allstars-fightern Rivarola representerar blågult i Miami! ✔ Här hittar du allt du behöver inför galan!

Snart får svenska MMA-fans se Allstars-fightern Camila Rivarola (4-3 MMA) tävla för Combate Global. Galan går av stapeln på fredag i Miami, Florida!

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Josefine Knutsson var tänkt att gå match på samma gala, men MMAnytt kan bekräfta att Knutssons match har ställts in eftersom hennes motståndare haft problem med visumet. Sist Knutsson tävlade var på Road to UFC i juni när hon tog sig an sydkoreanskan Ye Dam Seo i Singapore. Det blev inget UFC-kontrakt för svenskan, trots en imponerande vinst, och enligt henne själv tänker hon inte vänta på att organisationen knackar på dörren.

– Jag är inte helt nöjd med min insats, sade Knutsson till MMAnytt och den samlade presskåren efter matchen i Singapore. Jag är glad för vinsten men jag vet att jag kan bättre. Det finns inga ursäkter, för jag fick den här chansen och jag är välsignad och tacksam för det. Men jag vet att jag kan bättre!

– Jag vill självklart få ett kontrakt. Jag vet att jag måste bjuda på mer och visa hela mig. Jag är inte säker på om det här är tillräckligt, jag kan inte prata för UFC och vad de gillar.

Knutsson kommer dessvärre inte få chansen att visa vad hon går för på Combate Global den 12 augusti, men hon kan snart vara klar för en ny motståndare.

– Vi söker oss vidare för match, troligtvis i början av september eller när det finns en motståndare färdig, berättade Knutsson till MMAnytt igår. Det kanske blir en annan organisation då, men inget är spikat ännu.

Istället kommer lagkamraten Rivarola att representera blågult på galan! Flugviktaren har varvat vinster med förluster på senare tid och kommer från en domslutsvinst över Stephanie Frausto i december förra året. Rivarola har vunnit två av sina senaste tre matcher, och hennes enda förlust under denna period kom mot Caroline Gallardo, som är förstarankad i Combate Globals stråviktsklass. På fredag får hon möta franskan Claire Lopez i huvudmatchen!

Spana in det fullständiga matchkortet och svenska tider här nedan.


HETAST JUST NU


Combate Global med Camila Rivarola – Fullständigt matchkort och svenska tider

Huvudkort

Börjar kl 18:00 på fredag – Sänds via Eurosport

  • Stråvikt (damer): Camila Rivarola vs. Claire Lopez
  • Flugvikt (damer): Rosselyn Chavira vs. Flor De Durazno Chavez Pastrana
  • Stråvikt (damer): Elizabeth Avila vs. Melissa Gomez
  • Flugvikt (damer): Tyler Schaefer vs. Aitana Alvarez
  • Flugvikt (damer): Yessica Ortega vs. Dee Begley
  • Lättvikt: Gabriel Mazzetti vs. Christopher Alvidrez

 

Hur tror du att det går för Camila Rivarola i helgen?

 

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvensk Kampsport

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...