Den regerande lättviktsmästaren Conor McGregor (vänster) och UFC:s vd Dana White (höger). Foto via YouTube

Comeback? Dana White och Conor McGregor har möte inplanerat i Liverpool

✅Dana White kommer flyga till Liverpool över helgen och bland annat diskutera Conor McGregors framtid i UFC

I helgen kommer UFC att besöka Liverpool för första gången då UFC Fight Night 130 kommer att gå av stapeln med Stephen “Wonderboy” Thompson vs. Darren Till som huvudmatch. UFCs president Dana White kommer dock att bland nytta med nytta då han även kommer att möta upp den skandalomsusade superstjärnan Conor McGregor i Liverpool och diskutera “The Notorious” McGregor framtid inom sporten.


VIDEO: Conor McGregor på plats under BAMMA 35 – Lämnar ett fan i tårar


Dana White: “Vi ska prata om framtiden”

Mycket har hänt sedan McGregor senast var i oktagonen under UFC 205 den 12 november 2016. Den irländska gick då hem med lättviktsbältet efter att ha avslutat Eddie Alvarez i andra ronden och blev därmed första fighter i UFCs historia att hålla i två UFC-titlar samtidigt.

Sedan dess har McGregor varit involverad i en lukrativ boxningsmatch mot Floyd Mayweather men han har också lyckats stapla skandalerna på hög då han bland annat attackerat en domare och slagit en funktionär under en Bellator-gala i Dublin, Irland.

Hans största bottennapp var dock när han skadade ett antal UFC-fighters i samband med UFC 223 i början av april.

Organisationens president White säger att han och McGregor kommer att mötas i Liverpool för att prata om irländaren framtid och vad som står näst för McGregor. Irländarens problem med rättvisan kommer dock inte stå på schemat:

We’re going to sit down and talk about his future and what’s next,” sade White till ESPN.


“I have nothing to do with the legal issues, he’ll need to figure that out on his own,” fortsatte han.

Just nu har McGregor inte blivit straffad för sina övertramp av varken UFC eller lagen men den 14 juni ska han infinna sig i rätten för att stå till svars för sina handlingar.

“The Notorious” står anklagad för tre fall av övergrepp samt ett fall av skadegörelse.

Relaterat:

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...