Conor McGregor accepterar match mot Khamzat Chimaev!

✔ Dana White ger klart besked om fighten

Den svenske supertalangen Khamzat Chimaev, 26, förolämpades nyligen av den irländske megastjärnan Conor McGregor. Det var i en numera raderad kommentar på UFC:s Instagramsida som McGregor kommenterade “råttläpp” under en bild på Chimaev.

Detta fick i sin tur Chimaev att reagera med flera hån, och även direkta utmaningar till McGregor om att mötas i buren.


LÄS MER: Khamzat Chimaev fortsätter trolla Conor McGregor: “ring farbror Dana”

LÄS OCKSÅ: Khamzat Chimaev flög till Irland för att slå McGregor – stoppades av polis


Därefter twittrade McGregor ut orden “Jag accepterar!” – utan någon vidare förklaring.

Conor McGregor syftar på Khamzat Chimaev – enligt Dana White

Under gårdagen talade UFC-chefen Dana White med reportrar på plats i Las Vegas inför helgens UFC-gala. Där blev White tillfrågad om McGregors tweet – och om han visste vad som låg bakom inlägget.

– Ja, det var Khamzat som han menade. Khamzat la ut ett inlägg där han sa att han vill möta Nate Diaz, Jorge Masvidal eller McGregor, och McGregor sa “jag accepterar”. Det är vad det handlade om, säger Dana White.

Enligt White finns dock inget intresse att boka in matchen från UFC:s håll.

– Nej, Conor är pensionerad. Det Conor borde göra just nu är att luta sig tillbaka, vänta ut matcherna som går det här året och se vad som väntar härnäst för honom. Ni vet att han vill ha rematchen mot Khabib Nurmagomedov, som fightas den 24 oktober. Så vi får se, fortsätter White.


SE ÄVEN: Dana White om Khamzat Chimaevs chanser mot UFC-mästaren: “Kanske”


 

Kategorier
Conor McGregorKhamzat ChimaevSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara