Conor McGregor greps av polis i Florida i mars - nu blir fallet nedlagt.

Fallet nedlagt – Conor McGregor inte längre rånmisstänkt!

✅ Riskerade 6 års fängelse - nu läggs hela fallet ner

Conor McGregor kommer lindrigt undan efter skandalen i Florida, där han greps och misstänktes för rån och skadegörelse. Det var den elfte mars som McGregor lämnade ett hotell vid Miami Beach – när en man som filmade honom fick stjärnan att ilskna till.

McGregor ska ha stulit och haft sönder en mobiltelefon tillhörande engelsmannen Ahmed Abdirzak, 22. Något som fångades på film – och som ledde till både brottsmisstankar samt en civil stämning.

Mobiltelefonen värderades till 1 000 dollar (ca. 9 600 kronor).


LÄS MER: Nya bilderna visar: Här förstör Conor McGregor ett fans telefon

LÄS OCKSÅ: Fick sin mobil förstörd av McGregor: “Jag fruktade för mitt liv”


Offret vill inte längre samarbete

Abdirzak drog senare tillbaka sin stämning efter en överenskommelse med McGregors advokater. Och nu står det klart att även brottmålet blir nedlagt. Detta då Abdirzak inte längre vill samarbeta.

– Målsägande vill inte återvända till USA och driva igenom den rättsliga processen, säger åklagaren Khalil Madani (via BBC).

McGregor riskerade upp till sex års fängelse. Den UFC-stjärnan misstänks fortfarande för sexuellt ofredande av irländsk polis, efter en incident som ska ha skett på ett hotell i Dublin.


RELATERAT: Förklaringen: Conor McGregor har gått för långt – här är varför


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara