“Jag fruktade för mitt liv”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Talar ut - efter incidenten med Conor McGregor

De flesta har vid det här laget läst om hur Conor McGregor återigen hamnat i rättsligt trubbel. Nu ger det påstådda offret, ett engelsk MMA-fan vid namn Ahmed Abdirzak, sin sida av storyn.


LÄS MER: Här är videon: Se Conor McGregor stampa på ett fans telefon!

LÄS OCKSÅ: Michael Bisping försvarar Conor McGregors beteende – kritiserar offret


Det var tidigt under måndagsmorgonen som Abdirzak, 22, lämnade den kända nattklubben LIV Nightclub vid hotellet Fontainebleau Miami Beach i Florida. Enligt Abdirzak var det gott om kändisar på plats och när han fick syn på McGregor ska ha ha tagit upp sin telefon för att försöka få en bild på UFC-stjärnan.

McGregor ska då ha sträckt fram handen för att, enligt Abdirzak, fejka ett handslag – varpå han tryckte åt 22-åringens hand hårt och inte släppte taget.

Därefter menar Abdirzak att McGregor ska ha hånat honom innan han slog telefonen ur handen på honom, stampade på den och slutligen lämnade platsen med mobilen. Vilket stjärnan alltså senare greps för.

Ahmed Abdirzak (vänster) och Conor McGregor i polisbilen (höger). Foton via DailyMail.com

Ahmed Abdirzak: “Conor McGregor är ett dödligt vapen”

– Han tog upp den, slängde ner den i marken igen och stampade på den fyra gånger, säger Abdirzak till DailyMail.com.

– Jag ska inte ljuga, jag fruktade för mitt liv. Snubben är ett dödligt vapen, fortsätter han.

Många drar genast slutsatsen att Abdirzak betedde sig illa och att McGregors agerande var rätt åt honom. Men att ta foton på offentlig plats – vem som än är med i bilden – är inte olagligt. Och Abdirzak menar själv att han varken var berusad eller för närgången – tvärtom hävdar han att han var på över fyra meters avstånd när han tog bilden på stjärnan.

– Jag dricker inte, jag har aldrig rört alkohol i hela mitt liv. Jag tar inte heller några droger – jag var helt nykter, säger Abdirzak och fortsätter:

– Han rånade mig. Det här handlar inte bara om en trasig telefon.


RELATERAT: Conor McGregors 5 största skandaler


Hör vad Abdirzak hade att säga till TMZ Sports i videon ovan!

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...