Conor McGregor (© Noah K. Murray-USA Today Sports))
Conor McGregor (© Noah K. Murray-USA Today Sports))

Conor McGregor om det vilda livet & alkoholproblem: “Jag har gjort misstag”

✅ Den galna förberedelsen inför Khabib-matchen: "Jag är man nog att erkänna det"

Conor McGregor är känd för sina högflygande ambitioner och starka personlighet, men alkoholproblem och dåliga beslut höll på att stå honom dyrt.

Med bara dagar kvar till hans match mot Donald Cerrone under UFC 246 så talar “The Notorious” McGregor ut om sina problem med alkohol och hur han drack under en av de viktigaste veckorna i sitt liv: comeback-matchen mot lättviktsmästaren och rivalen Khabib Nurmagomedov.

I en intervju med ESPNs Ariel Helwani berättar irländaren att han nu hållit sig borta från alkohol under en längre period:

 – Ett par månader sedan, tre eller fyra kanske, svarar McGregor på frågan när han drack sist.

Jag drack hela förbannade fightweek sist (mot Khabib). Det var inte vanligt, inte i den utsträckningen. Jag vet inte varför jag gjorde det. Det kändes som jag hade gift i ådrorna.

McGregor tänker inte återvända till den livsstilen

McGregor fortsätter att berätta hur han betalat folk från Dagestan-området för att bo i närheten av sitt gym, och hur han brukade ringa in dem när han kände för att slåss.

 – När jag ringde så kom de ner från hotellet och vi slogs på riktigt, utan huvudskydd eller något. Vi krigade och jag vann, och sen gick jag ut och firade i tre dagar.

När McGregor tittar tillbaka på den perioden i sitt liv så erkänner han att han tog dåliga beslut och att det stod honom dyrt. Han säger också att han är i en mycket bättre plats i sitt liv:

– Jag levde inte som jag borde ha gjort, fortsatte McGregor. Så är det bara.

Jag kommer inte återvända till den livsstilen och jag är på en bra plats i livet. Jag har gjort misstag och jag är man nog att erkänna det, och rätta mina fel. Det är vad jag gjort.

Jag är inte perfekt, men med en god natts sömn och en mätt mage så börjar jag åtminstone närma mig.

Relaterat till Conor McGregor:

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara